Stiri Si Informatii

Județul Sibiu promovat într-un oraș din Emiratele Arabe Unite

Foto Mihai Nițu

845

Județul Sibiu va fi promovat online în mass-media din Dubai de către importanți jurnaliști, bloggeri și influenceri, a anuntat ministrul Turismului, Bogdan Trif.

“Stiu că locuitorii din Emirate sunt dornici să descopere țara noastră, mai ales ca aceștia sunt atrași de peisajele impresionante din zonele montane și de istoria ce se ascunde în castelele și bisericile din România. Nu întâmplător, Sibiul a fost inclus în programul de vizita din cadrul infotrip-ului organizat de Ministerul Turismului, ci tocmai pentru că județul nostru este una dintre cele mai ofertante destinații din acest punct de vedere.  Fiecare dintre aceste locuri superbe vor fi promovate de grupul de influenceri aflat în România atât în media, cât și în presa online din Dubai, dar și pe paginile de pe rețelele de socializare ale fiecăruia dintre participanți”, a transmis Bogdan Trif, intr-un comunicat.

Sibiu a fost vizitat în ultimul de zeci de jurnaliști din diverse țări din Europa, America sau Asia în cadrul infotrip-urilor organizate de Ministerul Turismului.

Municipiul Sibiu este primul oraș din România care, în 2007, a reușit să dețină titlul de Capitală Culturală Europeana, iar în 2019 este Regiune Gastronomică Europeana. Sibiul este singurul oras cu 3 stele Michelin din România.

Prin județul Sibiu trec doua dintre cele mai spectaculoase șosele montane din Europa, Transfăgărășanul și Transalpina, turiștii fiind atrași și de bisericile fortificate săsești care se găsesc atât în orașe, cât și în mediul rural.

Sursă Wall-street.ro

Comentariile sunt închise.