Liquid Money vine în intâmpinarea clienților cu un concept nou

În premieră acum serviciile Liquid Money pot fi accesate și din confortul propriei locuințe. Clienții pot vinde sau amaneta orice obiect neperisabil intr-un mod sigur, rapid și convenabil fără să fie nevoiți să se deplaseze la sediul nostru. Un evaluator Liquid Money se va deplasa la domiciliul sau în locația aleasă de client și se va stabili cel mai bun preț.

“Ne-am gândit să lansăm acest concept pentru a fi cât mai aproape de clienții nostri. În ultima perioadă am primit mai multe solicitări în acest sens din partea celor care au fost la noi în magazin sau care ne-au întrebat dacă putem să mergem noi la ei pentru a evalua diferite bunuri.  Oamenilor le era greu să se deplaseze sau voiau să renunțe la obiecte voluminoase care erau mai dificil de transportat, iar unii nu aveau cu ce să le aducă la noi. Drept urmare ne-am gandit să venim in sprijinul lor și să mergem noi acolo unde suntem solicitați ”, a declarat Cherciu Adrian Manager Marketing Liquid Money.

Noul serviciu implementat de echipa Liquid Money este gratuit. Bunurile pot fi vândute, amanetate sau lăsate în magazin în regim de consignație.

“Oamenii ne contactează și stabilim împreună ziua și ora când va merge un expert Liquid Money pentru a evalua obiectul respectiv.Clienții nu plătesc pentru acest serviciu. Nu se precepe taxa nici în cazurile în care tranzacția nu se încheie. Pentru noi contează foarte mult încrederea pe care ne-o acordă clienții. Oamenii economisesc astfel timp și bani”, a declarat Cherciu Adrian Manager Marketing Liquid Money.

Liquid Money este un bussines care vine în spriinul comunității și care a fost lansat pe piața din Sibiu în urmă cu un an. În tot acest timp sute de persoane au trecut în fiecare zi pragul magazinului pentru a vinde sau pentru a cumpăra diferite produse. Cele mai tranzacționate obiecte sunt electronicele, electrocasnicele, bijuteriile, mașinile și obiectele de artă. Toate produsele sunt verificate, indiferent de tranzacție. La serviciile Liquid Money au apelat clienți din toată țara, dar și din străinătate.

“Este o afacere care crește constant de la o lună la alta. Oamenii ne-au descoperit și sunt încântați. Cei care ne trec pragul revin periodic. Mulți clienți au găsit la noi în magazin obiecte pe care le căutau de mult timp și astfel și-au completat colecțiile, iar altii au cumpărat electronice, electrocasnice sau bijuterii la un preț mult mai bun.  Aproximativ 15% dintre cei care ne trec pragul sunt colectionari, iar numărul acestora este în creștere”, a declarat Cherciu Adrian Manager Marketing Liquid Money.

Liquid Money este primul magazin din Sibiu care acceptă orice bun de valoare. Experții Liquid Money oferă garanția unei evaluări corecte și plata celui mai bun preț de pe piață.

 

Comentariile sunt închise.