Livada Rodiana din Șura Mare vinde mere gustoase din producția proprie | 2,5 lei/kg

Livada RODIANA este o afacere de familie, care își are începuturile tocmai din anul 2000.  22 de ani mai târziu, livada din Șura Mare a trecut printr-un proces de reconversie și modernizare, iar astăzi puteți admira o livadă de măr, cireș și vișin. Livada RODIANA produce sucuri naturale și oțet de mere la standarde europene.

Merele „RODIANA” pot fi cumpărate zilnic de la magazinul  livezii situat pe DN14, KM13+300 (la intrare în Slimnic spre Mediaș) în intervalul orar 08:00 – 19:00.

PREȚ:

  • 2.5 lei/kg mere
  • 0.50 lei/kg mere pentru rachiu
  • 1 leu/kg mere pentru plăcintă
  • 1 leu/kg mere pentru animale

De asemenea, în fiecare sâmbătă produsele din Livada RODIANA le găsiți și în Piața Volantă Transilvania între orele 08:00 – 14:00, respectiv duminică la Tărgul Obor în același interval orar.

Cumpără un Kilogram de mere din Piața Volantă Transilvania vândut de Livada RODIANA la prețul de 3,5 lei și donezi un LEU pentru Victor Dinescu, un băiețel în vârstă de un an, diagnosticat cu SMA1.

Soiurile de mere pe care le găsiți în Livada RODIANA care se întinde pe cele 43 de hectare sunt: Golden delicios, Florina, Idared și Fuji.

 

 

 

 

Comentariile sunt închise.