Locotenentul colonel Vlase Constantin Marinel a fost numit manager interimar la conducerea SCJU Sibiu

Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu are, începând de vineri, 20 noiembrie, timp de 30 de zile conducere militarizată. Decizia a fost luată prin dispoziția Președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, date fiind problemele cu care se confruntă unitatea medicală ca urmare a răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus.

Noul manager al unității medicale este locotenentul colonel Vlase Constantin Marinel, medic specialist boli infecțioase, director medical la Spitalul Militar de Urgență ,,Dr. Aristide Serfioti” Galați. Cei de la Direcția Medicală a Ministerului Apărării Naționale ne informează că noul manager miliar al SCJU Sibiu are la activ două misiuni în teatrele de operații, în Afganistan.

„Prin Dispoziția Președintelui Consiliului Județean Sibiu, începând de astăzi, 20.11.2020, domnul lt.col. Vlase Constantin Marinel, șef Ambulatoriu la Spitalul Militar de Urgență ”Aristide Serfioti” Galați se numește în funcția de manager interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu. pe o perioadă de cel mult 30 de zile”, transmit reprezentanții Consiliului Județean Sibiu.
Locotenentul colonel Vlase Constantin Marinel a fost numit manager interimar și la conducerea Spitalului Județean de Urgență Deva în luna aprilie a acestui an.

Comentariile sunt închise.