Mădălina Mărginean, eleva care fără meditații, reușește să obțină 10 pe linie la Evalurea Națională

Trei absolvenți clasei a VIII-a din Sibiu au reușit și în acest an să obțină 10 pe linie la Evaluarea Națională. Printre aceștia se află și Mădălina Mărginean, o tânără în vârstă de 15 ani, elevă a Școlii Gimnaziale „Ioan Slavici” Sibiu.

Cu toate că, nu se așteapta să obțină 10 la ambele probe ale Evaluării Naționale, sibianca a dovedit că informațiile acumulate pe parcursul celor 4 ani de studii, „sunt de vină” pentru rezultatele deosebite ale acesteia. „Nu mă așteptam la nota 10, credeam că o să iau 9.50 la ambele materii. Am crezut că evaluarea va fi mai grea, dar a fost perfectă.”, ne mărturisește absolventa de 10.

„Sunt foarte mândră de Mădălina. Este un copil deosebit!”, spune Olimpia Mărginean, mămica absolventei noastre model.

Mădălina Mărginean, eleva care fără meditații, reușește să obțină 10 pe linie la Evalurea Națională

Mădălina Mărginean

Mădălina Mărginean a fost un elev model care pe parcursul celor 4 ani nu a avut nevoie de meditații și speră ca acest lucru să se transmită și sorei sale mai mici. Elevă în clasa dirigintelui Octavian Frățilă din cadrul Școlii Gimnaziale „Ioan Slavici” Sibiu, fata își dorește să studieze Științe Naturale Bilingv Engleză la Colegiul Național „Octavian Goga” din Sibiu.

„Îmi place mai mult matematica, dar subiectele de la Evaluarea Națională mi s-au părut la același nivel de dificultate”, ne-a mărturisit absolventa Școlii Gimnaziale „Ioan Slavici” Sibiu.

Întrebată ce i s-a părut mai greu pe parcursul celor 4 ani de gimnaziu, Mădălina spune că i-a fost mai greu să se acomodeze în primul an de școală. „Clasa a V-a mi s-a părut cea mai grea, apoi totul a început să mi se pară tot mai ușor, deoarece am realizat că nu trebuie să tocesc, ci să înțeleg ceea ce mi se preda la ore.”, consideră Mădălina Mărginean.

Mădălina Mărginean, eleva care fără meditații, reușește să obțină 10 pe linie la Evalurea Națională

Mădălina Mărginean

Am fost curioși să aflăm ce sfat are pentru viitorii absolvenți ai clasei a VIII-a, elevi care vor susține în 2023 probele Evaluării Naționale. „Sfatul meu este ca elevii să facă multe exerciții și să pună mereu întrebări atunci când nu înțeleg ceva în timpul orelor.”, este mesajul fetei care în acest an a obținut media 10 la Evaluarea Națională.

Comentariile sunt închise.