„Mammalia”, proiecție în prezența echipei la ESTE Filmul de Miercuri

ESTE Filmul de Miercuri prezintă „Mammalia”, în regia lui Sebastian Mihăilescu, film nominalizat la Trofeul Caligari din cadrul Festivalul Internațional de Film de la Berlin în 2023. ”Mammalia” va fi proiectat miercuri, 20 septembrie, de la ora 20.00, la Sala Mică a Centrului Cultural ”Ion Besoiu” din Sibiu, iar după proiecție va avea loc o sesiune de întrebări și răspunsuri cu producătoarea Diana Păroiu și actrița Mălina Manovici.

 

Sinopsis:

Camil, un bărbat în vârstă de 39 de ani, se lansează într-o călătorie onirică în care banalul și fantasticul se întrepătrund. Odată cu pierderea controlului asupra muncii lui, asupra statutului social și asupra relației lui amoroase, pornește într-o căutare care îl face să-și chestioneze identitatea și masculinitatea. Pe urmele partenerei lui, ajunge într-o comunitate bizară, cu ritualuri tulburătoare, în care, în cele din urmă, se confruntă cu o răsturnare tragicomică de roluri.

 

Rating: N-15. Nerecomandat sub 15 ani.

Film în limba română, cu subtitrare în limba engleză.

 

Preţul unui bilet este de 20 lei și se poate achiziționa online de pe Bilete Mammalia Eventbooksau direct de la Centrul Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

 

ESTE Filmul de Miercuri este un proiect organizat de Asociația Este Film.

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional*

 

Sponsor: Marquardt

 

Parteneri: Centrul Cultural „Ion Besoiu”, My Continental, Consomme Bistro, Centrul Cultural German Sibiu, Centrul Cultural Maghiar Sibiu, Cărturesti, Humanitas, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, Biblioteca Universității ”Lucian Blaga”, Universitatea ”Lucian Blaga”, Erasmus Librărie-Cafenea

 

Parteneri media: RockFM, Zile și Nopți, Goodtime magazine

 

*Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

 

 

Comentariile sunt închise.