Mascota proiectului „Cursa de Rățuște”, în vizită la CJ Sibiu

CURSA DE RĂȚUȘTE organizată de Rotaract Sibiu este cel mai mare proiect defășurat în țară de către oricare dintre cluburile Rotaract: 4000 de rățuște se vor întrece pe râul Cibin în data de 5 Iunie începând cu ora 12. Banii strânși din vânzarea biletelor pe rățuște vor merge anul acesta către Centrul de Plasament Gulliver. Ca o metodă de promovare, mascota proiectului se întâlnește în această perioadă cu reprezentanții celor mai importante instituții din județul Sibiu și, din acest motiv, zilele trecute a trecut pragul Consiliului Județean Sibiu, unde a fost întâmpinată cu mare bucurire de către președinta Daniela Cîmpean.

 

Rotaract Club Sibiu vă invită și în acest an să participați la proiectul caritabil ‘Cursa de Rățuște’ ediția numărul 5. Cauza din acest an este dotarea Centrului de Plasament ‘Gulliver’ unde trăiesc 46 de suflete care au nevoie de ajutorul nostru!

Astfel, printr-o donație de doar 10 lei veți adopta o rățușcă care va concura alături de surorile ei în încercarea de a trece prima linia de finish.

„Vă așteptăm cu mare drag în data de 5 Iunie pe malul Râului Cibin din Sibiu între benzinăria Rompetrol și Piața Cibin pentru a lua parte la cel mai amuzant proiect marca Rotaract. Toți banii strânși din vânzarea biletelor vor fi folosiți în dotarea și renovarea centrului de plasament. Pentru mai multe detalii vă stăm la dispoziție pe Facebook și Instagram pe paginile oficiale Rotaract Club Sibiu.

Comentariile sunt închise.