Mesajul senatorului Claudiu Mureșan transmis absolvenților clasei a XII-a: Vă doresc succes, noroc și vă țin pumnii să obțineți rezultatul dorit!

Astăzi, 20 iunie, s-a desfășurat prima probă scrisă a examenului de Bacalaureat, cea de Limba și literatura română. La nivelul județului Sibiu din totalul de 2.157 candidați înscriși la această probă, au fost prezenți 2.102 candidați (97,45%), iar 55 candidați (2,55%) nu s-au prezentat la examen. Cu acest prilej, senatorul sibian, Claudiu Mureșan, a transmis prin intermediul paginii sale de Facebook următorul mesaj:

Dragi absolvenți ai clasei a 12-a, a venit și acest moment, poate cel mai important de până acum din formarea voastră profesională. Mulți sunteți copleșiți de emoții, ceea ce e normal, pentru că mereu următorul examen e cel mai greu.

Vă doresc să transformați aceste emoții în unele constructive, pentru că Bacalaureatul nu este decât un examen necesar, nu și vital.

Vă doresc succes, noroc și vă țin pumnii să obțineți rezultatul dorit!

Următoarele probe vor avea loc astfel:

  • marți, 21 iunie – proba obligatorie a profilului (matematică sau istorie)
  • miercuri, 22 iunie – proba la alegere a profilului și a specializării (fizică, chimie, biologie, informatică, geografie, logică, psihologie, economie, sociologie sau filosofie)
  • joi, 23 iulie – limba și literatura maternă

Comentariile sunt închise.