Mirel Dragoste revine la BC CSU Sibiu

După o pauză de doi ani, Mirel Dragoste revine la Sibiu unde va îmbrăca din nou maioul galben-albastru. Sportivul vine de la SCM Timișoara, echipă pentru care a evoluat după ce s-a despărțit, în 2019, de BC CSU Sibiu.

Component al lotului național al României, cu o experiență bogată acumulată în Liga Națională, Mirel Dragoste este unul dintre jucătorii cei mai apreciați la Sibiu, după trei sezoane consecutive petrecute aici, între 2016 și 2019. Baschetbalistul de 26 de ani are în palmares Cupa României în 2019 cu echipa noastră și vine de la SCM Timișoara după două sezoane petrecute la Clubul de pe Bega. În ultima stagiune, Mirel a avut prestații bune în teren, acesta evoluând cu fosta sa echipă în 28 de partide, pentru o medie de 15.33 de min. și totalizând 5.3 puncte.

” Sunt extrem de bucuros să revin la Sibiu, pentru că aici pot spune că mă simt ca și acasă. Abia aștept să facem lucruri mărețe împreună, avându-i alături de suporterii minunați ai acestei echipe! Hai CSU! ????????”, a declarat Mirel Dragoste.

  1.  ”După 2 ani, timp în care ne-a pus probleme în mai toate jocurile împotriva Timișoarei, mă bucură decizia lui de a accepta să revină la Sibiu cu experiența acumulată și maturitatea sezoanelor în care a avut un rol important, indiferent unde a jucat ”a spus Dan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

 

Până să vină la Sibiu pentru reunirea lotului, Mirel va intra în pregătiri cu naționala României, alături de coechipierul său, Lucas Tohătan.

Comentariile sunt închise.