Morga SCJU Sibiu dotată cu un container cu instalație de răcire

Morga Spitalului Judeţean Sibiu a fost dotată cu un container cu instalaţie de răcire, cu capacitate de 12 locuri. Unitatea mai dispune de un container. De la debutul pandemiei, s-au înregistrat 308 decese la persoane infectate cu noul coronavirus, informează news.ro.

SCJU Sibiu, cu sprijinul autorităților și al comunității, continuă să facă eforturi pentru a gestiona eficient situația generată de răspândirea Covid-19.

În acest sens, morga spitalului a fost dotată cu un nou container pentru depozitarea persoanelor decedate. Containerul are o capacitate de 12 locuri, beneficiază de instalație de răcire și îndeplinește condițiile de securitate epidemiologică. Instalația de climatizare este asigurată de către Scandia Sibiu iar containerul provine dintr-o sponsorizare pe persoană fizică. Celălalt container aflat deja în dotarea serviciului va fi folosit doar în caz de necesitate. Totodată, SCJU Sibiu face demersuri pentru a putea monta o instalație de răcire și în cadrul acestuia. Mulțumim sponsorilor pentru ajutorul acordat.

Comentariile sunt închise.