Ne întâlnim și noi cu cei trei tenori ieșeni? 

Publicul meloman sibian este așteptat sâmbătă, 27 mai, începând cu ora 19:00 la Filarmonica de Stat Sibiu pentru a se bucura de un concert vocal-simfonic extraordinar ce îi are în prim plan pe cei 3 Tenori Ieșeni – Andrei Apreotesei, Florin Guzgă și Andrei Fermeșanu.

Cele 3 voci de renume internațional vor fi acompaniate de Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu, condusă cu măiestrie de bagheta dirijorului Cristian Sandu.

Concertul se bucură de succes, de la începutul proiectului, din iulie 2022, până în prezent, artiștii profesioniști de operă au susținut spectacole în fața a peste 20.000 de spectatori. Acesta este bazat pe modelul internațional „The Three Tenors”. Cei trei tenori ieșeni se află într-un turneu în țară, acompaniați de orchestrele simfonice ale orașelor în care se desfășoară concertele.
Aceștia abordează un repertoriu internațional în șapte limbi, celebrele arii din opere și canzonette se îmbină cu fuziunea stilurilor și genurilor muzicale clasice și moderne. Pentru cei interesați, biletele pot fi achiziționate de pe https://www.ateneuiasi.ro/class/3-tenori-ieseni-la-sibiu/ pe https://www.bilet.ro/eveniment/tenori-ieseni-sibiu-11528 și la agenția de bilete a Filarmonicii de Stat din Sibiu!

Comentariile sunt închise.