Nicolae Neagu: Tinerii premiați pentru performanțele obținute la diferite olimpiade sau concursuri naționale și internaționale, reprezintă încă o dovadă că, educația și învățământul sibian reprezintă pentru toți, o prioritate

În cadrul evenimentului Gala Performanței pentru Învățământul Preuniversitar din Sibiu, în prezența doamnei Ministru Ligia Deca, a doamnei Ministru Raluca Turcan, a doamnei președinte a Consiliului Judetean Sibiu Daniela Cîmpean și a reprezentanților instituțiilor de învățământ din Sibiu, au urcat pe scenă numeroși elevi sibieni extrem de talentați, ambitioși, împreună cu profesori de excepție pe care învățământului sibian îi are.
„A fost o plăcere să revăd cu acest prilej, personalități marcante din mai multe instituții de învățământ de renume din Sibiu: Rectorul Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Gl.Bg.Prof.univ.dr. ing Ghiță Bîrsan, părintele Constantin Necula profesor la Facultatea de Teologie „Andrei Saguna” ,directorul Teatrului Național „Radu Stanca” Constantin Chiriac, distinși invitați apreciați fiecare pentru activitatea didactică prestigioasă și aportul lor în formarea tinerelor generații.
Tinerii premiați la eveniment pentru munca, implicarea și performanțele lor, obținute la diferite olimpiade sau concursuri naționale și internaționale, reprezintă încă o dovadă că, educația și învățământul sibian reprezintă pentru toți, o prioritate.
Felicitări tuturor pentru performanțele remarcabile și mulțumiri profesorilor, părinților, celor care constant îi sprijiniți și îndrumați pe parcursul anilor de scoală.
Sursa foto: arhiva , Sibiul in imagini

Comentariile sunt închise.