Nicolae Neagu: Vot în unanimitate pe amendamentul ce elimină contribuția de 10% CASS, pentru concediile medicale

Potrivit senatorului de Sibiu, Nicolae Neagu, președintele Comisiei de buget-finanțe din Senat, s-a votat în ședința de ieri în unanimitate pe amendamentul depus de senatoarea Nicoleta Paulic în numele Partidului Național Liberal la Ordonanța 115, amendament ce elimină contribuția de 10% CASS, pentru concediile medicale.

„Amendamentul depus de Partidul Național Liberal corectează o serie de erori și vizează anumite categorii de persoane pentru care aplicarea impozitului înseamnă o injustiție fiscală. Printre aceste categorii se numără: bolnavii de cancer și beneficiarele concediului de maternitate şi risc maternal, beneficiarele cu concediul pentru îngrijirea copilului bolnav.

Ulterior,în urma acestui vot, plenul Senatului a aprobat cu majoritate de voturi raportul comun al comisilor buget- finanțe și al comisiei de muncă.

Proiectul privind eliminarea CASS de 10% a concediilor medicale, adoptat ieri de Senatul României merge la Camera Deputaților, for decizional.”, transmite Nicolae Neagu.

Comentariile sunt închise.