Nicu Ștefănuță: Acum un an depuneam jurământul de membru ales în Parlamentul European

În urmă cu un an de zile, Nicu Ștefănuță a depus jurământul de membru ales în Parlamentul European, reprezentant al al nostru, al sibienilor, al românilor. Europarlamentarul sibian a postat pe blogul său un bilanț/ raport al activității sale realizate în această perioadă. Detalii găsiți 👉 https://stefanuta.ro/un-an-de-mandat/

Un an de mandat

Acum un an depuneam jurământul de membru ales în Parlamentul European, reprezentant al vostru.Noi am promis că Alianța USR PLUS va fi un partid al transparenței, un partid deschis, un partid diferit de tot ce a fost înainte.🇪🇺 Spuneam că vom lucra și vom negocia cu partenerii europeni și nu vom veni la Bruxelles pentru shopping.🇪🇺 Spuneam că vom demonstra competențe, că vom vorbi limbi străine cu colegii și că vom obține lucruri importante pentru România.🇪🇺 Spuneam că vom trata banii europeni cu respect și nu vom dosi ceea ce nu ni se cuvine.Nu în ultimul rând, spuneam că mandatul acesta nu este despre mine, ci despre voi.Cumva așa am tratat tot anul acesta. Eu, demnitarul vostru, sunt angajatul vostru, al oamenilor.De aceea am scris acest raport de activitate cu lucrurile importante pe care le-am făcut până acum și acest raport financiar, ca să știți ce resurse europene sunt la dispoziția noastră, a europarlamentarilor aleși să vă reprezinte la Bruxelles.🇹🇩 România se poate schimba om cu om și cu modele. Eu am o vorba când mă plimb cu Lola, câinele meu: trebuie să strâng după ea, chiar dacă nu mă vede nimeni. Așa trebuie să facem politică. Să fim curați chiar și atunci când nu ne vede nimeni, sau când e în avantajul nostru personal să fim altfel. Să ne comportăm la fel chiar și atunci când nu ne vede nimeni.Puteți consulta raportul integral aici: 👉 https://stefanuta.ro/un-an-de-mandat/

Publicată de Nicu Ștefănuță pe Luni, 6 iulie 2020

Noi am promis că Alianța USR PLUS va fi un partid al transparenței, un partid deschis, un partid diferit de tot ce a fost înainte.

🇪🇺 Spuneam că vom lucra și vom negocia cu partenerii europeni și nu vom veni la Bruxelles pentru shopping.
🇪🇺 Spuneam că vom demonstra competențe, că vom vorbi limbi străine cu colegii și că vom obține lucruri importante pentru România.
🇪🇺 Spuneam că vom trata banii europeni cu respect și nu vom dosi ceea ce nu ni se cuvine.

Nu în ultimul rând, spuneam că mandatul acesta nu este despre mine, ci despre voi.

Cumva așa am tratat tot anul acesta. Eu, demnitarul vostru, sunt angajatul vostru, al oamenilor.

De aceea am scris acest raport de activitate cu lucrurile importante pe care le-am făcut până acum și acest raport financiar, ca să știți ce resurse europene sunt la dispoziția noastră, a europarlamentarilor aleși să vă reprezinte la Bruxelles.

🇹🇩 România se poate schimba om cu om și cu modele.

Eu am o vorba când mă plimb cu Lola, câinele meu: trebuie să strâng după ea, chiar dacă nu mă vede nimeni.

Așa trebuie să facem politică. Să fim curați chiar și atunci când nu ne vede nimeni, sau când e în avantajul nostru personal să fim altfel. Să ne comportăm la fel chiar și atunci când nu ne vede nimeni.

 

Comentariile sunt închise.