Nicu Ștefănuță, europarlamentarul sibian, caută voluntari pentru a-l ajuta să strângă semnăturile necesare pentru candidatura sa la alegerile europarlamentare

La sfârșitul lunii trecute, Nicu Ștefănuță, europarlamentar cu origini în Mărginimea Sibiului, și-a lansat campania independentă pentru alegerile din 9 iunie pentru Parlamentul European, chiar la biroul său din Sibiu. Ștefănuță este singurul român susținut de Grupul Verzilor pentru alegerile europarlamentare din acest an și are nevoie de ajutorul nostru pentru a strânge semnăturile necesare pentru a putea candida și pentru a ne reprezenta în Parlamentul European. Astfel, sibianul prin intermediul platformei https://www.stefanuta.ro/incepe-cu-tine anunță startul recrutării de voluntari.  Nicu Ștefănuță are nevoie să strângă 100.000 de semnături, în perioada 9 martie- 9 aprilie 2024. Alătură-te aici.

 

„Am fost câteva sute și peste tot unde merge avem un frumos sentiment de comunitate.

M-aș bucura dacă ai veni și tu alături de mine. Campania nu este doar despre mine, ci despre valorile pe care ni le dorim de la societatea românească. Și dacă vrem o Românie mai modernă, mai liberă, mai verde, mai sănătoasă.

1. În linkul de mai jos vei vedea exact despre ce e lupta mea.

2. Pentru că în luna martie statul român ne impune un prag mare de 100,000 de semnături, m-aș bucura tare mult de implicarea ta în ceea ce îmi doresc să fie o comunitate, o mișcare.

3. Dacă vrei să ajuți ca voluntar, activist sau simpatizant, avem de azi aici linkul de înscriere.

4. Dacă dorești să ajuți ca donator, o poți face de asemenea. Scrie-mi dacă e cazul.

Îți mulțumesc pentru tot feedbackul, ideile și ajutorul dat. Mă bucur de pe acum să ducem lupta împreună!

https://www.stefanuta.ro/incepe-cu-tine

Cu prietenie!”, transmite europarlamentarul sibian, Nicu Ștefănuță.

Nicu Ștefănuță este un europarlamentar dedicat schimbărilor pozitive în viața cetățenilor europeni, iar Parlamentul European îndeplinșeye următoarelel roluri:

-Raportor General pentru Bugetul Uniunii Europene în 2023, s-a asigurat de o gestionare eficientă a resurselor financiare.

-În Comisia de Mediu, Sănătate Publică și Siguranță Alimentară, și-a propus să aducă fonduri europene în România, să promoveze sănătatea și să protejeze mediul.

„Mă implic profund în combaterea schimbărilor climatice, susținând Pactul Ecologic European și sursele de energie regenerabilă. Ca Vicepreședinte al Delegației pentru Relații cu Statele Unite ale Americii, căutăm consolidarea relațiilor transatlantice pentru stabilitate. Studiile mele în economie și relații internaționale, realizate la Georgetown University și Academia Diplomatică din Viena, alături de experiența mea de peste 16 ani în cadrul instituțiilor europene mă ajută să abordez provocările societății actuale.”, mai precizează Ștefănuță.

 

Ce beneficii au voluntarii?

1. Vei afla ce înseamnă o campanie electorală, și vei obține o diplomă de voluntariat semnată de mine, pe care să o adaugi la CV.

2. Ne vom cunoaște personal, voi fi în contact permanent cu voi. Vreau să aflu problemele voastre, ce vă macină și ce vreți să schimbați.

3. Vei avea șansa să faci parte dintr-o comunitate de tineri like minded, întreprinzători: faci networking, creezi legături, prinzi oportunități noi!

4. Înveți despre: comunicare politică, PR, legislație, strângerea de semnături – de la echipa mea de experți, și din cadrul workshopurilor pe care le organizez pentru tine

 

Fiecare voluntar ar trebui să strângă aproximativ 100 de semnături

 

Comentariile sunt închise.