Olandezii din De Fryske Marren, în popas Liceul Teoretic „Axente Sever” Mediaș

Olandezii din De Fryske Marren au făcut recent un popas Liceul Teoretic „Axente Sever” Mediaș. Oaspeții, însoțiți de viceprimarul Dan Sima s-au arătat impresionați de generosul spațiul verde existent și de dotările de care beneficiază unitatea noastră de învățământ. Totodată delegația olandeză a vizitat și celelate licee din municipiul Mediaș și au urmărit un meci demonstrativ de robotică la sediul Colegiului SNG, meci la care au participat cele 4 echipe de robotică ale municipiului Mediaș.
Municipiul Mediaș s-a înfrățit cu orașul olandez De Fryske Marren în urmă cu aproape 30 de ani, pe 18 decembrie 1995. În această perioadă Primăria Municipiului Mediaș pune bazele unor proiecte comune de colaborare cu orașul înfrățit De Fryske Marren din Olanda. O delegație olandeză a vizitat liceele din oraș și a purtat discuții cu edilii Mediașului, respectiv primarul Gheorghe Roman și viceprimarul Dan Sima despre posibilitatea extinderii proiectului de mediu „Clean City” și la nivelul tinerilor.
Pe lângă activitățile comune aflate în derulare se studiază și posibilitatea identificării și realizării unor proiecte noi între cele două municipalități.
Olandezii din De Fryske Marren, în popas Liceul Teoretic „Axente Sever” Mediaș

Comentariile sunt închise.