Stiri Si Informatii

Patru asociații, deschid primul magazin de Fapte Bune din Sibiu

Într-un raport al Amnesty International, România se numără printre țările unde statul promovează legislație împotriva societății civile. Vecini de clasament, Rusia, Turcia, Belarus și China. De asemenea, România este una dintre țările codașe când vine vorba de suportul pe care ONG-urile îl primesc din partea populației.

Patru asociații din Sibiu, Animal Life, Crucea Roșie Filiala Sibiu, Cu inima sus și Diakoniewerk România deschid joi primul magazin al ONG-urilor sibiene. Singure, pe forțe proprii, ca mai toate activitățile pe care le desfășoară. Și nu deschid orice fel de magazin, ci deschid Magazinul de Fapte Bune. Ideea din spatele magazinului e una foarte simplă, orice cumpărătură înseamnă un sprijin pentru cineva, că e vorba de persoane cu dizabilități sau suferind de cancer, că e vorba de un cățel lovit de mașină sau de o pisicuță bolnavă. Orice venit al magazinului se transformă într-un sprijin pentru un alt suflet. Iar în Magazinul de Fapte Bune o să poți primi singur răspunsuri la toate întrebarile de mai sus și te vei putea convinge cu adevărat de importanța pe care o au ONG-urile pentru dezvoltarea societății noastre.

Magazinul de Fapte Bune se deschide joi, 14 noiembrie, la ora 17, pe strada Avram Iancu, nr. 12, peste drum de Scottish Pub. Veți putea face fapte bune alături de cele patru asociații zilnic, între orele 11 și 20 iar în magazin veți putea găsi de toate: decorațiuni făcute de beneficiarii de la Crucea Roșie și Diakoniewerk, haine, umbrele, genți, lese, jucării sau pătuțuri pentru câini. Dar cel mai important este că fiecare cumpărătură înseamnă o faptă bună. Iar la finalul zilei, cu faptele bune rămânem. Vă așteptăm la deschidere joi, de la ora 17.

„Las` că știu eu cu ce se ocupă ONG-urile astea…”
„ONG-urile spală bani”
„Sunteți vânduți străinilor, luați bani de la Soroș”
„ONG-urile nu fac nimic, doar sug bani pe proiecte fantomă”

De câte ori nu ați auzit frazele astea?

Comentariile sunt închise.