PeFoc.ro își schimbă locația | Descoperă unde se află noul sediu

Având un scop bine definit încă de la început, și anume acela de a îndeplini dorințele tuturor clienților și de a le sta la dispoziție cu servicii și produse de top, echipa PE FOC a cunoscut o dezvoltare semnificativă la nivelul teritoriului țării noastre.

În ziua de astăzi, serviciile și produsele PeFoc.ro sunt achiziționate și satisfac necesitațile a peste 9000 de clienți din România, fapt ce a adus cu el anumite schimbări privind întregul mod de organizare, astfel ca toți clienții PE FOC să se poată bucura în continuare de aceeași calitate și profesionalism cu care au fost învățați. 

Tocmai din acest motiv si datorita unui progres vizibil privind departamentul de consultanta si intreaga echipa PE FOC, s-a decis relocalizarea sediului in scopul extinderii pe termen lung! Astfel, pentru a accesa noua locatie si pentru a face o vizita in showroom-ul PeFoc.ro, incepand cu 1 Iulie acesta poate fi gasit pe strada principala spre Mohu din DN1, la mai putin de 1 km de intrarea pe autostrada!

Iti doresti un nou semineu in livingul tau sau poate ai nevoie de consultanta unei echipe specializate in furnizarea produselor termice profesionale? Daca esti din zona judetului Sibiu, atunci noul sediu PE FOC este doar la o aruncatura de bat. De asemenea, pentru cei care nu au domiciliul in Sibiu sau in imprejurimi, site-ul PeFoc.ro sta la dispozitia oricarui utilizator si ofera game complete de produse de top, indiferent ca esti in cautarea unui focar de semineu, a unei sobe termice, accesorii semineu, centrale pe peleti sau a unui termosemineu profesional! 

Mai mult, nu trebuie sa iti faci griji nici cu privire la transportul in siguranta al produsului ales! Echipa PE FOC asigura transportul rapid in aproape orice oras din Romania, oferind totodata posibilitatea de a beneficia de serviciile profesionale ale unui mester autorizat in montajul sau punerea in functiune a dispozitivelor termice comercializate pe site. 

Deci, chiar daca sediul PeFoc.ro are o noua locatie, nu este foarte departe de tine, in cazul in care locuiesti pe aria judetului Sibiu! Scopul relocalizarii a fost desigur pastrarea unui nivel inalt de profesionalism si extinderea pe o perioada lunga de timp, astfel incat toti clientii sa se poata bucura de produsul achizitionat in mod rapid si sigur. 

Noua locatie din Mohu este accesibila oricarei persoane care doreste sa isi faca o imagine mai clara asupra dispozitivelor furnizate, modelelor disponibile sau pentru cei care vor sa cunoasca mai indeaproape brandul si ,,familia” PE FOC! Totodata, specialistii PE FOC stau la dispozitia persoanelor care nu locuiesc in apropierea Sibiului, fie pe site-ul online, la numarul de telefon sau pe adresa de e-mail! Astfel, poti beneficia de o gama larga de seminee, sobe pe lemne, gratare, cos de fum exterior, accesorii si multe altele din confortul casei tale, la un click distanta.

 

Comentariile sunt închise.