Pizzeria Venezia Șura Mare: Noi livrăm dragoste în cutii de pizza

Ești în drum spre casă, vii infometat de la muncă și în acest timp suni să comanzi o pizza clasică: cu șuncă, salam, cașcaval și sos de roșii sau stai deja confortabil pe canapea și încerci să te hotărăști ce pizza să alegi: cu mai multe tipuri de brânză sau ceva tradițional românesc, cu salam și cârnați. Sunt multe scenarii în care pizza este soluția, iar cele enumerate anterior sunt doar câteva dintre ele. Atunci când oamenii se grăbesc și pofta este prea mare, clienții aleg pizza din proximitate, iar Pizzeria Venezia Șura Mare, situată pe Strada Principală nr 1A, la intrarea în comuna Șura Mare, promite o livrare în cel mai scurt timp, în funcție de numărul comenzilor. În plus,  în localitate și pe o rază de 8 Km livrarea este gratuită.

Șurenii, hămbășenii, slimnicenii și, de ce nu, chiar și sibienii au din 4 decembrie 2021 posibilitatea de a se bucura de savoarea uneia dintre cele mai gustoase pizze realizate  în județul Sibiu. Reprezentanții pizzeriei vă pun la dispoziție 24 de sortimente, printre care amintim Pizza Capriciosa, Pizza Quatro Formagi, Pizza Prosciutto & Funghi, Pizza Diavoli, Pizza Vegetariană sau pentru nehotărâți pizzerii Venezia oferă posibilitatea de a vă realiza propria pizza alegându-vă CINCI ingrediente, astfel vă veți putea bucura de PIZZA DUPĂ GUST.

 Dacă sunteți curioși și vă este poftă de-o pizza puteți comanda de luni până joi, orele 11:00-21:00, vineri- sâmbătă, orele 12:00-22:00 sau duminică în intervalul orar 12:00-21:00.

Fiecare pizzerie care se respectă are pizza casei, iar acest lucru se întâmplă și în cazul pizzeriei noastre care vine în întâmpinarea clienților cu două sortimente, intitulate Pizza Seven, respectiv Pizza Venezia. „Având în vedere că, înainte să prelucăm noi locația, aici funcționa un bar, am decis ca una dintre pizzele casei să poarte numele de Seven. Am vrut să fac o pizza specială și combinat 7 ingrediente, în afara de blat și sos și din punctul meu de vedere a ieșit o pizza minunată și delicioasă.”, ne mărturisește reprezentanții Pizzeriei Venezia Șura Mare.

Dacă ar fi să facem un top al preferințelor gurmanzilor care au ales Pizza Venezia bătălia pentru locul fruntaș se dă între Pizza Capricioasa și Pizza Seven. Pe lângă pizza, vă mai puteți răsfăța papilele gustative cu 15 sortimente de paste,11 tipuri de salate, preparate calde (cum ar fi Meniu Șnițel Porc, Meniu Șnițel Pui, Meniu Copănele Pui, Meniu Cașcaval Panel), Burger vită, dar și Papanași.

Vă lăsăm lista completă al tuturor preparatelor:

 

„Dorința noastră a fost ca preparatul nostru să fie apreciat și în primele zile de activitate am fost bucuroși să vedem că oamenii sunt foarte receptivi la un concept nou și frumos. Ne-am propus să facem pizza de calitate la un preț corect. Până acum am primit foarte multe aprecieri și încurajări, sperăm să ne bucurăm clienți în continuare. Dacă ai încredere că produsul este bun și conceptul este pe măsură, trebuie să continui business-ul.”, mai precizează aceștia.

 

 

 

Comentariile sunt închise.