Stiri Si Informatii

Polul distracției se mută timp de trei zile la Sâmbăta de Sus în Grădina Ielelor

24

Prima ediție a festivalului ,,Sâmbăta X3” se va desfăşura în perioada 26 – 28 iulie, la Sâmbăta de Sus. În cele 3 zile vor urca pe scenă Cargo, Avenue, Zebbra, RUA şi alte formaţii la început de carieră, acestea concurând pentru votul  publicului, ce îi va aduce câştigătoarei un videclip spomsorziat de organizatorii evenimentului

Organizatorii ne promit trei zile pline de activități, în care muzica „face casă bună” cu distracția, aventura și sportul. În Grădina Ielelor de la Sâmbăta de Sus, aflată la poalele Munţilor Făgăraş, peste 3000 de participanți între care 2000 alergători, 1000 cicliști și 300 airsoft racers vor da pulsul celui mai așteptat festival sportiv al acestei veri. Organizatorii ne promit multe surprize, iar una dintre acestea este concertul susținut de trupa Cargo.

Dacă iubești natura, camping-ul, îți plac cursele de MTB sau practici Cross-ul, dacă îți place adrenalina oferită de arisoft sau vrei să-ți petreci timpul alături de prieteni sau familie, atunci festivalul Sâmbăta X3 este evenimentul ideal pentru tine. Peste 3000 de participanți între care 2000 alergători, 1000 cicliști și 300 airsoft racers vor da pulsul celui mai așteptat festival sportiv din România, o celebrare a competitivității, între 26 și 28 iulie 2019, dedicată atât atleților profesioniști, cât și amatori!

Comentariile sunt închise.