„Prietenii Naturii”- acțiune de conștientizare și ecologizare în comuna Șura Mare

Elevii claselor I-VIII ai Școlii Generale „Andrei Șaguna” din Șura Mare vor participa joi, 30 martie, la o acțiune de ecologizare organizată pe raza comunei Șura Mare. Proiectul face parte din programul Săptămâna Verde, implementat la nivel național și este organizat de  Primăria comunei Șura Mare, Școala Generală „Andrei Șaguna”, Asociația Șura Mare Culturală, Asociația EUphemia, în parteneriat cu SOMA Sibiu, Livada Rodiana și Sibiul în imagini.

 

„Proiectul are ca scop formarea şi educarea elevilor în spiritul unor responsabilităţi umane ce vizează protecţia mediului înconjurător. Ocrotind natura, ne ocrotim pe noi înşine! Întâlnirea este programată pentru ora 9.00 la Centrul Cultural. Se vor organiza mai multe grupuri de elevi și se va pleca de-a lungul pârâului spre Valea Hambei, până la Fântâniță, iar intoarcerea va fi pe strada Văii.

Pe acest traseu, elevii vor aduna în saci deșeurile și li se va explica impactul depozitării inadecvate a deșeurilor în natură. La ora 10:30, în sala de spectacole a Centrului Cultural, reprezentanții SOMA vor proiecta un film educativ pentru elevi, referitor la măsurile de protecție a mediului înconjurător. Reprezentanții Asociației Șura Mare Culturală și EUphemia le vor aduce in atenție copiilor riscurile poluării și regulile unei conduite ecologice.”, transmit organizatorii evenimentului despre acțiunea de ecologizare.

„Prietenii Naturii”- acțiune de conștientizare și ecologizare în comuna Șura Mare

„Prietenii Naturii”- acțiune de conștientizare și ecologizare în comuna Șura Mare

Comentariile sunt închise.