Primăria Tălmaciu invită producătorii și meșterii populari să se înscrie la ediția din acest an a Târgului de Crăciun

Primăria Talmaciu anunță cu entuziasm organizarea celei de-a III-a ediții a Târgului de Crăciun, un eveniment care va transforma zona centrală a orașului într-o oază de magie și tradiție în perioada sărbătorilor de iarnă. Evenimentul este menit să aducă comunitatea împreună, să promoveze produsele locale și să ofere oportunități pentru experiențe autentice de Crăciun. Astfel, autoritățile locale dau startul înscrierii producătorilor de bunătăți tradiționale, dulciuri sau alte specialități, meșteri populari, artizani de suveniruri și articole specifice sărbătorilor de iarnă. Înscrierile pentru cele cinci căsuțe se fac până la data de 25.11.2023 la sediul primăriei, departamentul comercial.

 

Primăria Talmaciu intenționează să organizeze în zona centrală a orașului, Târgul de Crăciun ediția a III-a.
Sunt invitați să participe producătorii de bunătăți tradiționale, dulciuri sau alte specialități, meșteri populari, artizani de suveniruri și articole specifice sărbătorilor de iarnă. Aceștia pot închiria de la primăria orașului căsuțe de prezentare și comercializare.  Vă așteptăm pentru a reda împreună”, transmit reprezentanții Primăriei Orașului Tălmaciu.

 

Și în acest an, Moș Crăciun va sosi pentru copiii din Tălmaciu, dar și pentru copiii vizitatorilor Târgului de Crăciun cu autospeciala pompierilor. Și, vă mai spunem un mic secret: Moșul va avea propria căsuța la târg unde îi așteaptă pe toții copiii indiferent de vârstă cu multe surprize. De asemenea, nu vor lipsi nici momentele artistice pregătite de copiii talentați ai comunității.

 

Târgul de Crăciun din Talmaciu este un eveniment anual ce aduce laolaltă producători de bunătăți tradiționale, dulciuri delicioase, meșteri populari și artizani talentați. Oportunitatea de a participa la acest târg este deschisă tuturor celor care doresc să își prezinte și să își comercializeze produsele specifice sărbătorilor de iarnă. Primăria orașului oferă posibilitatea închirierii căsuțelor de prezentare și comercializare pentru cei interesați.

Cum te poți implica?

Dacă ești producător de bunătăți tradiționale, ai un talent în realizarea de dulciuri sau te pricepi la meșteșuguri și suveniruri de sezon, aceasta este o ocazie perfectă să îți expui creațiile și să le oferi comunității tale. Procedura de înscriere este simplă: depune-ți cererea până la data de 25 noiembrie 2023, la sediul primăriei, departamentul comercial. Aici vei primi toate informațiile necesare și vei putea rezerva spațiul dorit.

Prin organizarea acestui târg, Primăria Talmaciu aduce bucurie și entuziasm în inimile locuitorilor și vizitatorilor. Fiecare căsuță va deveni o mică poveste de Crăciun, oferind un cadru pitoresc pentru expunerea produselor și pentru întâlnirile calde între oameni.

Primăria Tălmaciu invită producătorii și meșterii populari să se înscrie la ediția din acest an a Târgului de Crăciun

Comentariile sunt închise.