Primăria Talmaciu se alătură campaniei Direcției de Sănătate Publică Sibiu în vederea depistării cancerului de col uterin

Primăria Talmaciu se alătură campaniei Direcției de Sănătate Publică Sibiu în vederea depistării cancerului de col uterin. Campania constă in TESTAREA GRATUITĂ Babeș Papanicolau și test HPV, doar pe baza cărții de identitate indiferent dacă persoana este asigurată sau nu. Caravana de screening TESTARE GRATUITĂ Babeș Papanicolau și Test HPV, va fi prezentă în Tălmaciu în data de 5 decembrie în incinta Casei Căsătoriilor.
„Așteptăm toate femeile interesate să ne contacteze în mesaj privat, pentru a putea programa această acțiune și în orașul nostru. O să vă contactam pe fiecare dintre dumneavoastră care v-ați înscris, pentru a stabili de comun acord ora și a vă oferi mai multe detalii. Vă mulțumim tututor care v-ați înscris în campania Fii responsabilă de sănătatea ta!”, transmit reprezentanții Primăriei orașului Tălmaciu.
Cancerul de col uterin este una dintre puținele forme de cancer care ar putea fi prevenită aproape 100% prin depistare precoce.
  • un test de 5 minute poate salva vieți.
  • fiecare secundă contează
  • Fi Responsabilă de sănătatea ta și scrie-ne chiar acum pentru te putea programa!

Comentariile sunt închise.