Produsul de top din catalogul PEFOC – Coșul de fum ceramic nemțesc HOCH!

O cladire cu o structura ce face fata trecerii timpului cu succes si fara incidente este definita prin profesionalism, materiale durabile si de inalta calitate, o manopera de incredere, dar si expertiza in munca, alaturi de o atentie deosebita la micile detalii! Nici domeniul termic nu face exceptie de la aceasta regula, in special cand ne referim la proiectarea elementului vital regasit intr-un sistem termic si anume cosul de fum!

Si cu toate acestea, pentru ce cos de fum ar trebui sa optezi? Noi venim in ajutorul tau cu cea mai eficienta si performanta varianta din portofoliul nostru si anume cosul de fum HOCH Universal – un dispozitiv de calitate superioara, cu o peformanta dovedita si un pret atractiv!

Tehnologia evoluata folosita in zilele noastre a facut posibila proiectarea si construirea unor sisteme de cos de fum ceramice profesionale de top! Pe parcursul articolului iti vom pune la dispozitie structura sistemului nemtesc de evacuare a fumului si a gazelor naturale, in urma completarii procesului de ardere din seminee sau sobe pe lemne, mai exact kitul HOCH Universal, un dispozitiv cu o izolatie ceramica si mantale de beton la suprafata, care isi dovedeste performanta atat in ceea ce priveste calitatea, cat si pretul!

Ne referim la un sistem de evacuare trecut prin numeroase teste si certificari TUV, la cele  mai ridicate standarde nemtesti si cerinte europene in domeniu, in cadrul Institului German pentru Tehnologia Contructiilor de la Berlin (la fel ca in cazul unui producator de burlane sobe).

Prin urmare, mai jos poti observa procesul facil de montare a cosului de fum ceramic HOCH Universal, in cativa pasi simpli:

Ce incorporeaza kitul de evacuare?

Vorbim de un sistem complet de cos fum ceramic, samotat la interior si cu manta de beton la exterior, proiectat cu ajutorul elementelor modulare prefabricate! Astfel, kitul ajunge la tine cu toate elementele necesare constructiei cosului de fum, singurul lucru pe care il va mai necesita fiind un burlan otel 200 sau oricare alt diametru, conform modelului!

Cosul de fum HOCH inlocuieste cu succes clasicul horn zidit din caramida, dand dovada de mai multa fiabilitate, durabilitate si siguranta, lucru asigurat si prin garantia oferita de producator pe o periodada de 30 de ani!

Intregul concept al sistemului de cos HOCH se bazeaza pe cele mai performante tehnologii ale cosului de fum german si pe o experienta dovedita de-a lungul multor ani in construirea de produse calitative! Toate sistemele sunt supuse unor temperaturi de aproximativ 1.100 ℃, lucru ce le dovedeste automat rezistenta la conditii dificile, inainte de a fi montate! Greutatea lor generoasa determina totodata si o amortizare a sunetului de incalzire, atunci cand sunt utilizate!

Acestea prezinta avantaje si in ceea ce priveste sustenabilitatea, oferind posibilitatea de a fi reciclate si neafiind nevoie sa fie conectate la sisteme de protectie impotriva trasnetului! Pentru a accelera procesul de instalare, va recomandam utilizarea unei reductii de burlan intre cosul de fum si restul canalului de evacuare!

Beneficiile cosului de fum HOCH:

  • Eficienta si profesionalismul dovedit in proiectarea acestui cos ceramic izolat ofera optiunea de construire atat pe exterior, cat si la interiorul casei, in conditii de maxima siguranta!

  • Reprezinta un sistem inovativ de evacuare a gazelor, proiectat din tuburi ceramice testate TUV, produse de HART Keramik, un brand cu renume in domeniul termic si cu o traditie de peste 300 de ani de traditie si experienta garantata!

  • Structura de la suprafata face fata cu succes ruginii si coroziunii, lucru ce le asigura durabilitatea crescuta in timp!

  • Nu se numara printre cele mai ieftine solutii, insa pretul ii dovedeste durata lunga de viata si siguranta la cel mai inalt nivel, fiind alternativa perfecta si inovativa la clasicul horn de caramida, folosind un burlan 180 mm.

  • Prezinta o rezistenta mecanica inalta, precum si la abraziune, fapt ce sporeste si durabilitatea in timp!

  • Cosul prefabricat universal HOCH functioneaza ideal, atat pe baza de combustibil solid cat si pe cel  lichid sau gazos, cum ar fi lemn, carbune, gaz, petrol si bricheti.

  • Da dovada de fiabilitate si calitate superioara, asigurate prin garantia de producator de 30 ani!

Cosul de fum reprezinta principalul element de protectie asupra integritatii caminului si bunurilor, acest lucuru aplicandu-se in cazul tuturor sistemelor de cos, indiferent de tipul sursei termice, fie ea soba, centrala sau semineu! Optarea pentru un produs performant este o decizie importanta, cosul de fum zidit reprezentand alegerea ideala pentru a asigura o functionare optima a sursei de incalzire si o investitie promitatoare!

Te sfatuim sa alegi din varietatea de cosuri de fum din ceramica, samotate la interior si care prezinta beton la exterior, dispozitive de maxima siguranta, cu o durata lunga de viata si profesionalism garantat, in special pentru persoanele care doresc sa inlocuiasca cu succes clasicele cosuri de fum zidite, cu o varianta inovativa ce da dovada de confort in utilizare, durabilitate si siguranta, produse de renumitul HOCH! Iti mai ramane doar sa optezi pentru un burlan 150 mm pentru soba, sau varianta acestuia mai mare pentru semineu sau centrala (250-300 mm) si realizarea unui proces profesionist de racordare pentru o eficienta garantata!

In cazul in care vrei ca familia si caminul tau sa beneficieze de avantajele cosului de fum ceramic HOCH pe teritoiul Romaniei, echipa PE FOC iti sta la dispozitie cu cei mai buni meseriasi, prezenti in zona ta!

 

Comentariile sunt închise.