Programul de audiențe al Primarului comunei Porumbacu de Jos

Primarul comunei Porumbacu de Jos, Georgeta Poșa, a postat pe pagina de Facebook a instituției programul audiențelor cu cetățenii.

Vă reamintim că, primarul Georgeta Maria Poșa este disponibilă pentru audiențe în fiecare zi de marți, între orele 10:00 – 12:00, la sediul Primăriei Porumbacu de Jos.
De asemenea, pentru a veni în sprijinul cetățenilor din satele aparținătoare, vor avea loc audiențe și în deplasare, în același interval orar, după cum urmează:
▪️În prima joi, a fiecărei luni, la Căminul Cultural din Porumbacu de Sus
▪️În a doua zi de joi, a fiecărei luni, la Căminul Cultural din Sărata
▪️În a treia zi de joi, a fiecărei luni, la Căminul Cultural din Scoreiu
▪️În a patra zi de joi, a fiecărei luni, la Căminul Cultural din Colun
Orice persoană interesată poate solicita înscrierea în audiență în limitele de competență, atribuțiile sau obiectul de activitate al instituției.
Audiențele se țin pe baza înscrierilor prealabile, cu cel puțin o zi înainte de data solicitată pentru audiență.
Solicitanții se vor prezenta în audiență cu un act de identitate asupra lor. De asemenea, pot redacta și o petiție cu aspectele pe care doresc să le aducă în atenția primarului.
Înscrierea cetățenilor în audiență se va face prin:
• Completarea unei cereri la Secretariatul Primăriei Porumbacu de Jos. În formular se vor preciza: problemele ce sunt aduse în atenția instituției, documentele ce vor fi anexate solicitării de înscriere în audiență pentru a se da posibilitatea verificării din timp a aspectelor sesizate, astfel încât solicitantul să primească un răspuns competent în concordanță cu problema sesizată
sau
• Telefonic la numărul de telefon 0269 522 101.
Cetățenii care se vor prezenta pentru o audiență, fără programare prealabilă, vor fi preluați, în funcție de timpul rămas, după efectuarea audiențelor programate.
Vă mulțumim pentru înțelegere!

Comentariile sunt închise.