Proiectul „Career Expo” ajunge la cea de-a IV-a ediție

Evenimentul este un târg de cariere, organizat de Rotaract Club Sibiu și se va desfășura între orele 09:00 și 17:00. Anul acesta vor fi prezente companii de top, cu tradiție pe piața sibiană, dar și companii aflate la început de drum. Scopul târgului este acela de a crea un mediu profesional deschis și aparte, pentru tinerii profesioniști, dar mai ales pentru cei aflați la început de drum .

Toți cei care doresc să participe în calitate de ofertanți se mai pot înscrie până la data de 12 aprilie, luând legătura cu cu președintele Rotaract Club Sibiu, Beniamin Conțiu (beniamin.contiu@rotaract.ro). Pentru cei care doresc să viziteze târgul și să caute un job, intrarea este gratuită.

   Rotaract Club Sibiu, este o organizație pentru tineri cu vârste cuprinse între 18 și 31 de ani. Activitățile clubului se axează atât pe dezvoltarea personală și profesională, individuală și de grup, cât și pe dezvoltarea comunității sibiene din punct de vedere social, cultural, economic și nu în ultimul rând educațional.

Comentariile sunt închise.