Proiectul „Deșeul ca Resursă” se adresează tinerilor care doresc să exploreze potențialul creativ şi tehnic într-o combinație utilă și ecologică

În cadrul Agendei pentru Tineret, care însumează 16 proiecte, Consiliul Județean Sibiu cofinanțează proiectul DEȘEUL CA RESURSĂ, derulat de Asociatia Conexiuni, în parteneriat cu Casa de Cultura a Studenților Sibiu în perioada 13 mai – 3 iunie 2022. Primul atelier va fi organizat astăzi, 13 mai, între orele 16-20. Participanții vor fi învățați să aplice “tehnica șervețelului” pe diverse suporturi. Organizatorii vor pune la dispoziție materialele necesare.
Evenimentul se adresează tinerilor care doresc să exploreze potențialul creativ şi tehnic într-o combinație utilă și ecologică care are în vizor modalitatea în care pot fi utilizate diverse deșeuri pentru realizarea, de exemplu, a decorului, a creațiilor vestimentare, a diverselor instalații, echipamente, obiecte de decor, etc.
În cadrul proiectului vor fi organizate cursuri de educație civică și protecția mediului și ateliere din care vor rezulta creații artistice /tehnice din diverse deșeuri (industriale, vegetale, textile, plastic, sticlă, etc.).
La finalul proiectului, cele mai bune creații se vor regăsi într-o broșură și vor putea fi vizionate în cadrul unei expoziții organizate la sediul Casei de Cultură a Studenților din Sibiu, situat pe Calea Dumbrăvii, nr.34.

Comentariile sunt închise.