Proiectul foto-documentar „Stories of hope” deschide cea de-a treia ediție a Conferinței internaționale în domeniul consumului și traficului de droguri „DA vieții fără droguri”

Vernisajul expoziției ”Stories of Hope” este programat astăzi, începând cu ora 16:00 în Foaierul Centrului Cultural Ion Besoiu. Expoziția vine în deschiderea celei de-a treia ediții a Conferinței internaționale în domeniul consumului și traficului de droguri „DA vieții fără droguri” tema actuală fiind: „Teatrul iluziilor”.

Organizatori: Inspectoratul Județean de Poliție Sibiu prin Compartimentul pentru Analiză și Combatere a Criminalității, Teen Challenge România, Muzeul Național Brukenthal – SCAF – Festivalul Internațional de Artă Contemporană.

Coordonatori: Alexandra Runcan și Alexandru Constantin Chituță

„Stories of hope” constituie un proiect foto-documentar privind evoluția unor persoane care s-au confruntat cu dependența de droguri, reușind să o depășească cu ajutorul programelor de reabilitare implementate de Teen Challenge. Conceptul expoziției are la bază fotografii și mărturii ce descriu parcursul a zece foști consumatori de droguri: pornind de la motivația incipientă a consumului, aspectele traumatice și consecințele dependenței până la parcursul spre o viață liberă și reintegrarea într-un mediu social și familial sănătos.

Conferința va avea loc joi, 21 septembrie, începând cu ora 17:00 și poate fi urmărită online accesând link-ul de livestream:

Your Extraordinary succes without Drugs”/ DA vieții fără droguri”- tema „Teatrul iluziilor” by Livestream Romania

Proiectul foto-documentar „Stories of hope” deschide cea de-a treia ediție a Conferinței internaționale în domeniul consumului și traficului de droguri „DA vieții fără droguri”

Comentariile sunt închise.