Stiri Si Informatii

Promenada Mall evacuată, cinci persoane au ajuns la Spital

236

Forțe angrenate : peste 25 de pompieri militari, trei autospeciale Smurd și autospeciala de salvare victime multiple, o autospeciala CBRN, o autospeciala de stingere, o autospecială de descarcerare, sau deplasat Miercuri seara la noul Mall din Sibiu în urma unui apel la 112.

Update 10:00

Au fost efectuate măsurători și a fost evaluată situația în colaborare cu instituțiile competente.
Este in curs analizarea situației produse.
S-au oferit îngrijiri medicale pentru 5 adulți care acuzau amețeli și stări de vomă care ulterior au fost transportați la UPU Sibiu pentru investigații suplimentare.
Pompieri militari și specialiști CBRN au rămas pentru supravegherea zonei, în mod preventiv.
În scopul comunicării rezultatelor situației produse, precum și pentru date suplimentare,

Update 23:20

În urma unui apel venit pe nr de urgență 112, în jurul orei 21:55 ISU Sibiu a fost sesizat cu privire la existența unei situații de urgență mall-ul din Sibiu.
La fața locului au intervenit peste 25 de pompieri militari, trei autospeciale Smurd și autospeciala de salvare victime multiple, o autospeciala CBRN, o autospeciala de stingere, o autospecială de descarcerare.
Mall-ul a fost evacuat preventiv și momentan specialiști CBRN evaluează situația existenta.
Trei persoane de sex masculin din serv privat de pompierii au primit îngrijiri medicale și a fost transportat la UPU Sibiu pentru investigații suplimentare.

Update 22:00

În urma unui apel venit pe nr de urgență 112, mall-ul a fost evacuat preventiv. Nu sunt semnalate victime. Situația este sub control. Momentan se evaluează situația de către echipajul specializat. Revenim cu detalii. Intervenția se află în dinamică.

 

Comentariile sunt închise.