PSD Sibiu: Incompetența PNL Sibiu ucide

ADVERTORIAL

Ca urmare a incompetenței celor care ocupă funcții-cheie în gestionarea crizei de sănătate publică la nivelul județului și a politicii falimentare a PNL, avem cel mai mare număr de îmbolnăviri la mia de locuitori din țară. Și cele mai multe decese.

Am atras atenția în mod repetat asupra faptului că liberalii duc sănătatea județului în colaps, prin parazitatea și ocuparea funcțiilor de conducere din Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu cu oameni care au drept calitate carnetul de partid sau simpatia față de PNL și care nu au nicio legătură cu managementul medical.

Am atras atenția și asupra numirii ilegale în funcția de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu a doamnei Liliana Coldea, care a fost examinată pentru concursul de ocupare a funcției de o comisie constituită nelegal, din care făcea parte inclusiv fina ei.

De asemenea, în funcția de prefect (și, totodată, președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență) și în cea de director al Direcției de Sănătate Publică (DSP) Sibiu se află membri ai PNL depășiți complet de situație.

Cum e posibil ca, în municipiul cu atâtea pretenții de oraș european supercivilizat, pacienții să fie ținuți cu orele în curtea spitalului, în frig și ploaie, sau în barăci improvizate? Lipsa de organizare din Spitalul Județean afectează nu numai pacienții, ci și personalul medical, care a ajuns la limita epuizării fizice și psihice.

Spitalul sibian a ajuns în topul știrilor naționale din cauza batjocurii la care sunt supuși pacienții, inclusiv în privința mâncării execrabile pe care o primesc bolnavii internați.

În toată această debandadă, creată de incompetenții ajunși pe funcții publice, care este soluția „salvatoare” a Guvernului PNL? Evacuarea producătorilor agricoli și a comercianților din halele închise (exemplu, Piața Vasile Aaron), în timp ce supermarket-urile funcționează fără a fi deranjate de controalele instituțiilor căpușate de peneliști.

Pe scurt, PNL Sibiu, prin reprezentanții săi, a dus Sibiul pe locul I în țară la numărul de îmbolnăviri, dar și la numărul de decese, reușind ”performanța” de a umple morga spitalului județean.”, Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu.

Dragi sibieni, în 6 decembrie o să aveți de ales între această politică dezastruoasă a PNL-ului, dusă la nivelul întregului județ, și echipa nouă a PSD Sibiu, formată din oameni tineri și capabili, cu cariere profesionale împlinite. În fruntea listei pentru Senat se află cunoscutul medic Cotizo Draia (52 de ani), care este zi de zi în linia întâi, la Unitatea de Primiri Urgențe Sibiu.

La Camera Deputaților, lista este deschisă de Bogdan Trif (43 de ani), fost ministru al Turismului, cel care a implementat sistemul voucherelor de vacanță în România, a instituit asigurarea 100% a pachetelor de servicii turistice, de către agențiile de turism și a adus României cea mai mare creștere procentuală a numărului de turiști (de patru ori mai mare decât media Uniunii Europene), conform datelor oficiale ale EUROSTAT.

”Comandat de Partidul Social Democrat din România – Organizația Județeană Sibiu, Publicat de Sibiul in Imagini SRL, C.U.I. mandatar financiar coordonator: 11200020”

PSD Sibiu: Incompetența PNL Sibiu ucide

PSD Sibiu: Incompetența PNL Sibiu ucide

Comentariile sunt închise.