Raluca Turcan îi cere demisia lui Cîțu

Raluca Turcan îi cere demisia liderului PNL, Florin Cîțu, susținând că acesta a negociat cu PSD, milogindu-se la Ciolacu ”pentru un colț de pâine”. ”Este puțin spus că s-a negociat în genunchi”, susține Turcan.

Raluca Turcan a transmis un mesaj colegilor de partid în care critică dur negocierile cu PSD pentru un nou guvern și atitudinea liderului PNL, Florin Cîțu.

”Dragi colegi,

Am decis să nu particip la această ședință întrucât votul mi-a fost deja deturnat o dată, şi doresc să nu se mai întâmple lucrul acesta din nou.

Doresc însă să cunoașteți părerea mea despre evenimentele în desfășurare.

Consider că echipa de negociere nu a purtat o negociere pentru PNL, ci a pregătit o garnitură şi o foaie de parcurs pentru predarea la cheie a PNL  către PSD.

În primul rând s-a plecat la drum cu o minciună. Şi un vot manipulat ordinar. Nu, nu mă refer la Congres, ci la votul pentru a încerca negocieri şi cu unii şi cu alţii. Votul meu şi al altora a fost folosit doar pentru a negocia cu PSD. Şi doar în folosul unui grup extrem de restrâns.

A fost o fraudă asupra votului colegilor.

Din tot ce am citit în presă, nu am văzut nicio idee politică, de viziune, de la negociatorii partidului pe care să o vedem transpusă în avantajul politic al PNL! PSD-ul v-a dat în fiecare zi teme, la care voi reacționați.

Este puțin spus că s-a negociat în genunchi.

Mandatul lui Florin Cîțu nu a fost decât un șir de minciuni, greșeli şi jocuri personale.

Aş spune că e de domeniul patologicului.

Florin, îți imaginezi că nimeni nu se prinde de minciunile tale? Toți se prind, îți garantez.

NIMIC din ce ai spus până acum, tu, președintele partidului, nu a fost adevărat! Doar un şir de minciuni.

Şi nu numai de minciuni dar şi de lipsă de responsabilitate!

Florin, ești dispus să joci la poker până şi banii de pensii. De mai bine de o lună mă ţin de capul tău şi-ţi spun repetat că de vineri (26 nov) nu mai sunt bani de pensii şi de alocaţii pt că i-ai luat la rectificare doar ca să dai tu bine la cifre în postările de pe Facebook.

Cu toții i-am reproșat lui Orban că nu a negociat în interesul partidului. Dacă el nu a făcut-o, voi în interesul cui ați făcut-o? Cu siguranță nu al PNL!

Când am fost convinsă că negocierea lui Ludovic cu USR e proastă, m-am ridicat de la masă. La fel şi Rareş, şi Robert, şi ceilalţi mi-aţi dat dreptate.

Cum arată negocierea făcută de voi, comparativ cu negocierea lui Orban?

Eu atunci m-am ridicat şi am plecat. Voi ce aţi făcut acum? V-aţi milogit la Ciolacu să prindeți un colţ de pâine.

Vă cer să ieşiţi voi acum public, să spuneţi că aţi negociat mai bine ca Orban!

În aceste negocieri, președintele partidului a negociat doar pentru el. Atât. Nimic altceva!!! Motivele? O să le aflăm, cu siguranță! Dar cu un preţ prea mare plătit de partid.

Nu a existat niciun criteriu obiectiv pentru formarea propunerilor de miniștri. Niciunul. Aţi ignorat până şi cel mai important criteriu, cel referitor la rezultatele în alegeri (pe care PSD-ul, spre deosebire de voi, nu l-a ignorat).

Şi-atunci, vă miraţi că PNL se confruntă cu un asemenea val de critici, câta vreme voi acționați în afara unei legitimități politice fireşti?

Închei spunând, momentul acesta este o rușine pentru PNL şi cred că Președintele PNL ar trebui să-și depună demisia, împreună cu echipa de negociere!

VOTUL MEU ESTE ÎMPOTRIVĂ”, este mesajul Ralucăi Turcan, potrivit news.ro.

Comentariile sunt închise.