Rășinăreanul Bogdan Dumitru Ancuta, un absolvent de 10, a luat aproximativ 10 și la Examenul Maturității

Bogdan Dumitru Ancuta este absolvent al Școlii Gimnaziale „Sava Popovici Barcianu” din Rășinari, dar și al Colegiului Național „Octavian Goga” din Sibiu, unde a terminat cu media 10 pe linie. Tânărul a reușit să obțină media 9,80 la Examenul Maturității. Astfel: 10- Matematică, 9, 90- Anatomie și Fiziologie Umană, Genetică și Ecologie Umană, respectiv 9,50 la Limba și Literatura Română.

 

„Bogdan Dumitru Ancuta a terminat gimnaziul la Scoala Barcianu cu media 10, a terminat liceul cu media 10, iar acum își ia bacalaureatul cu… aproape 10!

Felicitări! pentru rezultatele obținute și mulțumiri părinților, profesorilor, tuturor celor care te-au sprijinit și îndrumat de-a lungul anilor.
Felicităm, de asemenea, și ceilalți absolvenți, foști elevi ai Școlii Sava Popovici Barcianu și ai Școlii Octavian Goga, care au avut rezultate bune la Bacalaureat. Succes la Admiterea la facultate!”, este mesajul pe care-l transmite Bogdan Bucur, primarul comunei Rășinari.

 

„Bazele și le-a pus în școala noastră, a învățat cum să abordeze o problemă de matematică sau un text literar aici! Suntem mândri de tine, Bogdan Dumitru Ancuța! Felicitări!

Felicităm, de asemenea, și ceilalți absolvenți, foști elevi ai școlii noastre, care au avut rezultate minunate la Bacalaureat.
Succes la Admiterea la facultate!”, transmit și reprezentanții Școlii Gimnaziale „Sava Popovici Barcianu” Rășinari.

 

Comentariile sunt închise.