Reportaj – Delicii estivale în Livada Rodiana: A începutul culesului merelelor de vară și al prunelor!

Într-un pitoresc colț din comuna din Sura Mare, se găsește o minunată livadă numită „Livada Rodiana”. Aici, magia naturii se întâlnește cu pasiunea fermierilor pentru cultivarea celor mai gustoase fructe și legume. Cu entuziasm, dorim să vă aducem în mijlocul acestei povesti delicioase, unde începe culesul merelor de vară și al prunelor.

Cu ajutorul echipelor de culegători, Livada Rodiana a demarat sezonul culesului merelor de vară, oferindu-le consumatorilor fructe proaspete și bogate în arome. De la soiurile tradiționale până la cele mai rare, aici puteți găsi mere care satisfac cele mai rafinate gusturi.

În același timp,  s-a dat startul culesului de prune, aducând în farfurii dulceață naturală și savuroasă, precum și alte preparate ce celebrează aroma acestei fructe.

În magazinul situat la poarta fermei „Livada Rodiana”, veți avea ocazia să vă bucurați de sucuri naturale 100%, produse chiar din merele și prunele cultivate cu grijă și dragoste. Datorită procesării adecvate și utilizării unor tehnici tradiționale, aceste sucuri păstrează întreaga savoare și valoare nutritivă.

Pe lângă acestea, magazinul găzduiește o gamă variată de produse proaspete și delicatese de la mici producători locali și naționali. De la cartofi fermi și gustoși, la pâine proaspăt coaptă, brânzeturi fine, ouă proaspete și multe alte bunătăți, toate acestea se adună pentru a forma o experiență culinară desăvârșită.

Ferma Livada Rodiana este cunoscută și pentru implicarea sa în susținerea economiei locale, contribuind la promovarea și comercializarea produselor realizate în România. Astfel, o vizită în această livadă nu este doar o oportunitate de a degusta cele mai proaspete fructe și legume, ci și de a sprijini comunitatea locală și de a aprecia autenticitatea produselor autohtone.

Vă invităm cu căldură să vizitați „Livada Rodiana” din Sura Mare, pentru a vă bucura de bogăția naturii, dar și pentru a gusta din frumusețea și aroma produselor autentice, proaspete și delicioase, care ne aduc aminte de gusturile copilăriei și tradițiilor românești. Să vă fie poftă bună! 

Comentariile sunt închise.