Roadele campaniei „Încalță un copil de iarnă”, organizată în comunitatea tălmăceană

Reprezentanții AFC Tălmaciu s-au alăturat în acest an campaniei „Încalță un copil de iarnă” și au reușit să strângă 316 pereche de încălțăminte (164 noi și 152 second hand). De asemenea, au primit și 22 de perechi noi de bluess jeans (donați de o persoană specială), 120 curele noi (donate de Ion Paler ), dar și haine de copii și de adulți. Toate acestea au fost donate copiilor cu nevoi de pe raza orașului Tălmaciu, localității Tălmăcel, C.A.B.R. Sfântul Pantelimon Tălmaciu și Casei de Copii Turnu Roșu.
„Din nou am arătat că micuța noastră comunitate este unită cănd e vorba de a ajuta copiii cu nevoi și în plus am arătat că dorința de a ajuta copiii nu are granițe.
În campania ÎNCALȚĂ UN COPIL DE IARNĂ, oameni cu suflet din comunitatea noastră, dar și din alte comunități (din țară, dar și din străinatate) s-au unit și au donat pentru copiii, am reușit să strângem 316 perechi încălțăminte (164 noi și 152 second hand), 22 de perechi noi de bluess jeans (donați de o persoană specială), 120 curele noi  donate de Ion Paler), plus haine de copii, dar și de adulți.
Nimic nu e mai frumos pe lumea aceasta decât să vezi bucurie în ochii copiilor.
Mulțumesc și mă înclin cu respect în fața dumneavoastră a tuturor celor care ați răspuns prezent și ați donat, făcând mulți, mulți copii fericiți.
Mulțumesc celor care au sprijinit activ această acțiune:
GAȘCA ZURLI
MIRELA RETEGAN
Primăria Tălmaciu și Consiliul Local Tălmaciu.
Domnului Primar Ioan Oancea
Domnului Viceprimar Ioan Opincariu
Preot paroh Ilie Gusan
Doamnei Diana Oancea
FAMILIA AFC TĂLMACIU.
Doamnei Laura Milea
Domnului Ovidiu Bud
Domnului Ionut Bratima.
Domnulului Cristian Nicolae
Respect tuturor celor implicați”, transmite Adrian Bârză, președintele AFC Tălmaciu.
Roadele campaniei „Încalță un copil de iarnă”, organizată în comunitatea tălmăceană

Comentariile sunt închise.