”Rodeo” la ESTE Filmul de Miercuri

ESTE Filmul de Miercuri prezintă „Rodeo”, filmul de debut al Lolei Quivoron, premiat în 2022 în secțiunea Un Certain Regard a Festivalului de la Cannes. Proiecția va avea loc miercuri, 22 noiembrie, de la ora 20.00, la Sala Mică a Centrului Cultural ”Ion Besoiu”, și este realizată în parteneriat cu F-SIDES, primul cineclub românesc dedicat exclusiv filmelor făcute de femei și modurilor alternative de a privi și reprezenta feminități în cinematografie și societate.

 

Sinopsis:

Crescută într-o suburbie a Parisului, într-un cartier de locuințe sociale, Julia (Julie Ledru) e pasionată de motociclete, iar talentul ei de a le conduce e întrecut doar de cel de a le fura deghizată în clișee ale feminității. Inspirată de scamatoriile cu motociclete de cross văzute pe Instagram, într-o zi se inserează în lumea ultramasculină a rodeoului periurban, dornică să experimenteze senzația de libertate și nonconformism la limita legii.

 

Rating: N-15. Nerecomandat sub 15 ani.

 

Film în limba franceză, cu subtitrare în limba română.

 

Preţul unui bilet este de 20 lei și se poate achiziționa online de pe Bilete Rodeo Eventbook sau direct de la Centrul Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

 

ESTE Filmul de Miercuri este un proiect organizat de Asociația Este Film.

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional*

 

Sponsor: Marquardt

 

Parteneri: Centrul Cultural „Ion Besoiu”, My Continental, Consomme Bistro, Centrul Cultural German Sibiu, Centrul Cultural Maghiar Sibiu, Cărturesti, Humanitas, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, Biblioteca Universității ”Lucian Blaga”, Universitatea ”Lucian Blaga”, Erasmus Librărie-Cafenea, Luthelo

 

Parteneri media: RockFM, Zile și Nopți, Goodtime magazine

 

*Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Comentariile sunt închise.