Stiri Si Informatii

Să o ajutăm pe Andreea să trăiască!

1.654

Viața e un dar ce trebuie prețuit. Fiecare dintre noi merită șansa la o viață frumoasă. Până la 18 ani și 9 luni, viața Anfreei, a fost minunată. Zbura printre note muzicale, cântând pe diferite scene, se bucuram de fiecare clipă ce o primea de la Dumnezeu.

Andreea Ioana Floare este studentă în anul I la Universiatatea ”Lucian Blaga” din Sibiu, Facultatea de Litere, secția: Limba  și literature română și Limba și literature engleză. Ar fi trebuit să fie în anul doi, pentru ca în 2017 a fost admisă pe loc fără taxă, însă o boală i-a întârziat planurile. Deși a fost nevoită să lupte cu moartea, a avut forța să continue. Însă acum, Andreea are nevoie de sprijinul întregii comunități, pentru o operație care să îi permit să viseze în contuinuare!

Într-o zi, de aprilie, aripile i-au fost frânte. Însă nu s-a oprit. A dus lupte seculare cu moartea pentru viață și pentru a recupera tot ce a pierdut prin spitale și clinici private din Sibiu, Cluj și București, trecând prin momente cumplite:

11 luni nu și-a putut folosi mâinile, a fost imobilizată într-un scaun cu rotile, având în această perioadă alături pe părinții ei, mama care a dus o luptă crâncenă pentru vindecarea ficei și pe tatăl ei. Astfel, din lupta ei, au apărut două cărți. “Între el și ea” și “Între ea și el”, două cărți prin care se spune povestea vieții ei, lupta cu boala și o minunată poveste de dragoste. Ea continuuă să lupte

. Într-o cursă contra cronometru a ajuns dintr-un spital în altul, primind 8 diagnostice greșite. Într-un final a ajuns în locul potrivit, la un spital privat în Istanbul, Turcia unde a fost pentru diagnosticare în luna august 2018, iar în luna noiembrie a fost pentru teste genetice ce au însumat 10 mii de euro. Parte din banii pentru testele genetice, au fost acoperite din prima strângere de fonduri organizată pentru Andreea.  Tot acolo Andreea continuă tratamentul, ce din păcate costă extrem de mult.  Boala nu poate învinge. Viața trebuie sa continue!

pentru donații s-a creat un evenimet pe facebook, intră și tu – Împreună pentru Andreea

Cont lei:  RO54INGB0000999907914557

Nume Beneficiar: Iuliana Mihaela Floare – mama Andreei

Banca Beneficiar: ING Bank

Cont euro: RO59INGB0000999908061519

Nume Beneficiar: Iuliana Mihaela Floare – mama Andreei

Banca Beneficiar: ING Bank

Paypal: iulianafloare@gmail.com

Comentariile sunt închise.