SB-13-TJC – Căutat de Garda de Mediu și Primăria Avrig

O autoutilitară care a depozitat ilegal deșeuri provenite din construcții a fost fotografiată pe malul stâng al Oltului, între Avrig și barajul de la Hidrocentrală.

 

„Fără nicio rușine, doi muncitori au ajuns în zonă, au descărcat materialele de construcții direct pe câmp, după care și-au văzut liniștiți de drum”, ne-a scris cetățeanul care a făcut fotografiile.
Un echipaj de poliție a fost trimis la fața locului dar nu a mai găsit pe nimeni în zona indicată. Primăria Orașului Avrig a sesizat Garda de Mediu și a furnizat toate informațiile necesare pentru identificarea și sancționarea autorilor faptei. Aceștia ar putea rămâne fără autoutilitară și riscă o amendă cuprinsă între 15.000 și 30.000 lei. În fotografii se văd clar numărul mașinii și fețele muncitorilor care aruncă deșeurile pe câmp.
„Facem apel public la aceștia să curețe zona în cel mai scurt timp! Astfel de fapte nu vor mai fi tolerate în UAT Avrig și mă voi asigura că vor fi pedepsite conform legii! Ne dorim un oraș curat. Trebuie să fim conștienți că schimbarea începe cu fiecare dintre noi!”, spune primarul Adrian David.

Comentariile sunt închise.