Sebastian Suciu, candidatul AUR pentru primăria Sibiu

Medicul stomatolog Sebastian Suciu candidează pentru funcția de primar al Municipiului Sibiu, reprezentând partidul AUR. Sebastian-Ilie Suciu este președintele Alianței pentru Unirea Românilor –  Sibiu

Născut pe 22 noiembrie 1986, la Sibiu, Dr. Sebastian Suciu și-a început parcursul în domeniul medical, specializându-se în stomatologie. Cu o experiență de 7 ani în calitate de medic stomatolog, oferind servicii medicale de calitate atât în regim de programare, cât și în situații de urgență.

Suciu a urmat numeroase cursuri și programe de formare profesională. A absolvit Facultatea de Medicină Dentară „Victor Papilan” din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu în 2011 și a continuat să se specializeze în diverse domenii relevante, inclusiv managementul sanitar și aspectele psihopedagogice ale educației.

În perioada 2013 – 2014, a fost Cadru Didactic Asociat la Facultatea de Medicină „Victor Papilan” din Sibiu, desfășurând activități pedagogice la Catedra de Reabilitare Orală. Experiența sa în educație a fost consolidată prin absolvirea mai multor module psihopedagogice atât la nivelul I, cât și la nivelul II.

Deși, a excelat în domeniul medical, Dr. Sebastian Suciu și-a îndreptat atenția și spre sfera politică. În decembrie 2020, a fost ales deputat AUR (Alianța pentru Unirea Românilor) în Circumscripția nr. 34, Sibiu, și a îndeplinit funcția de Vicepreședinte al Comisiei pentru Sănătate și Familie din Camera Deputaților.

În 2020 la Sibiu, AUR s-a clasat pe locul patru, după PNL, USRPLUS și PSD, cu peste 9,5% din voturi.

Pe lângă responsabilitățile sale parlamentare, Dr. Suciu a fost activ în diverse grupuri parlamentare de prietenie, contribuind la consolidarea relațiilor internaționale ale României și promovarea colaborării între țări.

 

PNL și PSD au decis ca alegerile să fie comasate. Asta înseamnă că în 9 iunie, românii vor alege nu doar europarlamentarii, ci și primarii, consiliile locale și componența Consiliului Județean.

Comentariile sunt închise.