Secția Clinică Chirurgie Generală din cadrul Spitalului Militar, evaluată de Surgical Review Corporation

Spitalul Militar de Urgență ”Dr. Alexandru Augustin” Sibiu a avut zilele trecute oaspeți de seamă. Dr. Hutcher Neil Edward, MD și Vanderhoff Cynthia, RN, MSN au efectuat o vizită importantă, din partea Surgical Review Corporation, în vederea evaluării Secției clinice chirurgie generală, Centru de Excelenţă în Chirurgia Herniilor.

„Am avut oportunitatea de a arăta îndeaproape progresele realizate și standardele ridicate pe care le-am implementat în cadrul secției și am putut discuta despre tehnologiile de ultimă generație pe care le folosim, precum și despre abordările inovatoare în tratamentul herniilor.
Toate aceste demersuri sunt realizate în vederea asigurării asistenței medicale la cele mai înalte standarde pentru pacienții Spitalului Militar de Urgență ”Dr. Alexandru Augustin” Sibiu, a declarat șeful secției clinice chirurgie generală, colonel medic dr. Adrian Popențiu.
Este o onoare pentru noi să fim recunoscuți ca un centru de excelență în acest domeniu al medicinei.”, transmit reprezentanții unității spitalicești.
Secția Clinică Chirurgie Generală din cadrul Spitalului Militar, evaluată de Surgical Review Corporation

Comentariile sunt închise.