Seniorii AFC Tălmaciu au învins în duelul cu ACS Păltiniș Rășinari

Sâmbătă, 27 mai, tânăra echipă de seniori AFC Tălmaciu a învins cu scorul de 4- 2 pe sportivii din Rășinari. Primele două goluri pentru tălmăceni au fost marcate în prima repriză de Valentin Bârză, iar după pauză au marcat tot elevii lui Adrian Bârză, mai exact Flavius Teodorescu și Flori Piloiu.

„De menționat că, din nou am folosit jucători născuți în 2002, 2003, 2004, 2006 și 2007, mai exact pe David Rus, Costel Apolzan, Ionuț Rabagel, Tănasoiu Raul, Vulcu Vlad, Scheu Mircea, Bîndea Mihai). Echipa noastră de seniori, condusă din teren de căpitanul Alex Chirca, care a disputat pe teren propriu jocul în compania experimentatei echipe ACS PĂLTINIȘ RĂȘINARI.

După o primă repriză bună a jucătorilor noștri, scorul la pauza era 2- 1 pentru echipa noastră golurile, fiind marcate de golgeterul Bârză Valentin. După pauză jucătorii noștri s-au dezlănțuit, am mai marcat de 2 ori prin Teodorescu Flavius după o fază genială creată de Valentin Bărză și golul 4 fiind marcat de tânărul nostru atacant Flori Piloiu (născut în 2007), iar cele 3 puncte au rămas la Tălmaciu. De menționat că, suntem cea mai tânără echipă din campionat, cu jucători autohtoni crescuți în cadrul clubului nostru. Felicitări jucătorilor și mulțumim celor care ne-au susținut din tribune și au crezut în noi.”, a spus Adrian Bârză.

Seniorii AFC Tălmaciu au învins în duelul cu ACS Păltiniș Rășinari

Comentariile sunt închise.