Sens giratoriu din Sibiu, ţinta ironiilor pe internet | „Nu au nimerit sa-l facă pe sosea,l-au făcut lângă”

Noul giratoriul de la intrarea în Cartierul Arhitecților i-a pus în încurcătură pe şoferi. „Minunea” a fost dată în funcțiune miercuri, 27 aprilie, înainte de a fi finalizat şi semnalizat corespunzător. La nici o zi, de la darea în folosință a lucrării, joi, 28 aprilie, autorităţile au decis să-l închidă după o zi și jumătate de funcţionare.

Giratoriul cu pricina a fost ignorat de către cei mai mulţi dintre participanţii la trafic timp de mai bine de o zi şi jumătate, până s-a luat o decizie în privinţa ei.

Fostul prim-ministru Victor Ponta a fost ironic la adresa giratorului

„Uf – bine ca e la Sibiu – totul ok ! Daca era intr-un oras cu Primar PSD pana acum erau deja protestatarii in piata – dl Iohannis cerea demisia Primarului – procurorii deja il ridicau cu mascatii ! Dar asa e totul in regula ! Ce bine”

Și Președintele PMP Avrig a ținut să ironizeze lucrarea realizată de Dorel de Sibiu

Cunoscutul prezentator de TV Dan Negru: Au făcut un sens giratoriu dezaxat la Sibiu. Nu au nimerit sa-l facă pe sosea,l-au făcut lângă.

 

Traficul va fi reluat în sensul giratoriu doar după finalizarea acestor lucrări, a anunţat purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Judeţene Sibiu, Elena Welter.

Comentariile sunt închise.