Stiri Si Informatii

Sibiu: 4 ani de la Colectiv. Suntem aici si nu uitam!

45

Au trecut patru ani de la tragicul eveniment din Clubul Colectiv. Nu prea multe lucruri s-au schimbat. Entuziasmul s-a mai domolit, lucrurile au revenit la compromisul calduț de zi de zi …Uitate sunt multe din motivele care ne-au făcut să ne revoltăm atunci la tragedii precum cea din Colectiv sau cea de la Maternitatea Giulești. Zi de zi ne complacem în dulcea amagire a lipsei de interes.

”Haideţi să ne revedem şi să nu îi dăm uitării pe cei care nu se mai află fizic printre noi. Să venim cu mic cu mare, cu flori, cu jerbe, coroane, lumânări, candele, fotografii  miercuri, 30 octombrie, ora 19:00 vă așteptăm în Piața Mare (Catarg), pentru a comemora patru ani de COLECTIV de unde vom pleca în marș pe B-dul Bălcescu, strada Tribunei, strada Mitropoliei cu oprire la Catedrală, strada Samuel Brukenthal și Piața Mare ( Catarg )”, anunță organizatorii pe pagina evenimentului

O reuniune în amintirea celor care şi-au pierdut viața în tragedia de la Colectiv. Un gest de solidaritate pentru cei care au suferit după Colectiv… Să fim împreună pentru ei! Au trecut patru ani. În semn de recunoştință vă invităm miercuri, 30 octombrie, de la ora 19;00 să ne reunim în Piața Mare din Sibiu. Vom aprinde o lumânare în memoria celor 65 de victime.

30 octombrie este data care a șocat un popor întreg și a arătat o țară incapabilă să aibă grijă de cetățenii ei.

Pe 30 octombrie 2015 au ars frați și surori, copii și părinți, prieteni și necunoscuți și, odată cu ei, vălul care acoperea mizeria din spitale și corupția din administrația românească.

Pe 30 octombrie se vor împlini 4 ani de când o parte dintre cei dragi ne-au părăsit sau au rămas mutilați pe viață.

Pe 30 octombrie va așteptăm la un marș în memoria celor care au murit pentru că, în România, Responsabilitatea Personală nu a fost o Piedică în calea CORUPȚIEI.

Colectiv nu înseamnă doar 153 secunde – 186 victime – 65 decese … Colectiv e locul unde unii și-au început viața de la 0 sau locul unde unele persoane și-au pierdut viața, Colectiv este locul de unde au început schimbările #patruanidelacolectiv

Comentariile sunt închise.