Stiri Si Informatii

Sibiu,  ”Manifest pentru învățământul românesc”

Lumi, 9.09.2019, cu ocazia începerii noului an școlar, Asociața Școala Trimitoare, în parteneriat cu  Asociația Antreprenorilor din Domeniul Floristic și mai multe școli din orașul Sibiu, va organiza evenimentul  ”Manifest pentru învățământul românesc”.
Cu acest prilej, echipa Școlii Trimitoare va strânge buchete de flori, de la școlile în care cadrele didactice sunt dispuse să le doneze, folosind o cargo-bicicletă pentru transportul acestora.
Buchetele se vor aduna în Piața Huet, unde, de la ora 17, copiii sunt invitați, alături de părinții lor și cu susținerea echipei Asociației Antreprenorilor din Domeniul Floristic, să pregătească un aranjament floral cu mesajul:
”S.O.S. Învățământul românesc”.
După o poză de grup cu mesajul floral, Președintele Asociației Școala Trimitoare va citi un manifest despre ce schimbări se consideră a fi necesare în sistemul educațional român. Manifestul este conceput de echipa Școalii Trimitoare, în urma unui sondaj de opinie.
După ora 19, florile vor fi transportate în comuna Rășinari și vor împodobi școala generală din cătunul Prislop, pentru a oferi o a treia viața acestor plante, menite să aducă bucurie la începutul școlii.

Comentariile sunt închise.