Stiri Si Informatii

Sibiu Music Fest cel mai mare concert al toamnei

115

Sâmbătă, 14 septembrie, fii prezent în Piața Mare la cel mai mare concert al toamnei și bucură-te de întâlnirea cu artiștii tăi preferați!

Ediţia de anul trecut  Sibiu Music Fest a strâns 35.000 de spectatori, iar transmisia live a concertelor a adunat 400.000 de utilizatori în online. Sunt cifre impresionante, dar pe care organizatorii Sibiu Music Fest și-au propus să le depășească în acest an, astfel începând cu ora 19:00 se dă chemarea în fața scenei din Piața Mare pentru cea de-a treia  ediție a evenimentului o adevărată sărbătoare a muzicii românești şi a oraşului Sibiu la care publicul fredonează hiturile momentului alături de artiștii preferați.

Artiști de top vor urca pe scenă și promit că vor face un show incendiar la Sibiu Music Fest 2019 .

Invitații acestei ediții Sibiu Music Fest sunt: Carla’s Dreams, Feli, Dorian Popa, Lino Golden si Aya iar intrarea este liberă pentru ca toţi sibienii să se poata bucura de sărbătoarea oraşului lor.

O  scenă cu deschidere de 30 m, echipată cu aparatură de ultimă generaţie, lumini inteligente, ecrane led, sistem de sunet performant.

Organizatorii işi anunţă de pe acum intenţia de a transforma incepand cu 2020 evenimentul intr-un “FEST” în adevaratul sens al cuvantului şi anume pe mai multe zile (2 sau 3), dorind să fie un weekend întreg de sarbatoare muzicală în Sibiu. Fiecare dintre cele trei zile va fi diferită în sensul că se va adresa unor segmente diferite de public.

Comentariile sunt închise.