Sibiu | Un șofer a intrat cu mașina pe trotuar și a omorât un bărbat

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu intervin în acest moment la un accident produs pe str. Nicolae Iorga din municipiul Sibiu. Din primele cercetări, se pare că șoferul unui autoturism, sibian, în vârstă de 42 de ani, pentru a evita coliziunea cu autoturismul care circula în fața sa, ar fi pătruns pe trotuar unde a accidentat 2 pietoni.

ISU Sibiu a intervenit de urgență în municipiul Sibiu, pe strada Nicolae Iorga, cu două echipaje SMURD dintre care unul cu medic și un echipaj de descarcerare.

„Șoferul circula pe direcția Mihai Viteazu spre Milea, iar accidentul s-a produs in zona intersecției cu str. Luptei. Din păcate, unul dintre pietoni și-a pierdut viața, iar cel de-al doilea este transportat la UPU. Polițiștii rutieri sunt la fața locului și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și condițiile în care s-a produs acest regretabil accident rutier.”, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu

„Saj Sibiu a trimis  două echipaje de tip B în Sibiu pe str N. Iorga la un accident rutier. Echipajele SAJ ,au acordat asistență medicală unui bărbat de aproxativ 40 ani și l-au predat echipajului cu medic de la ISU, care l-au transportat la UPU. Din păcate ,un bărbat este decedat.”, transmit reprezentanții SAJ Sibiu.

 

 

 

Comentariile sunt închise.