Șoferițele, invitate de Ziua Femeii la prima ediție a „Raliului Femeii Sibiu”

 

Automobilismul românesc și-a repornit motoarele după cele câteva luni de pauză neașteptată, iar platforma Raliul Femeii Sibiu continuă promovarea intensivă a prezențelor feminine implicate în toate ariile motorsportului autohton.

Orice femeie cu permis de conducere este primită cu brațele deschise la prima  ediție a concursului „Raliul Femeii Sibiu” din acest an. Un concurs de racing, safety driving și experiențe motorsport, în care pasiunea pentru șofat a femeilor va fi pusă pe primul loc

Odată cu venirea primăverii reprezentantele sexului frumos care dețin permis de conducere se pot înscrie în competiția ce va avea loc, sâmbătă, 6 martie, în parcarea Shopping City Sibiu.

Evenimentul este destinat automobilelor de serie largă, fără modificări specifice întrecerilor de îndemânare, iar participantele vor fi împarțite în cinci grupe, în funcție de gabaritul automobilului cu care participă. Cele mai rapide „șoferițe” vor fi răsplatite cu premii speciale, oferite de partenerii “Raliul Femeii”

mai multe informațiiveși găsi  pe pagina de Facebook a organizatorilor

 

Comentariile sunt închise.