Stiri Si Informatii

Speakeri deosebiți vor vorbi pe scena Feed Your Mind din Sibiu

27

Conceptul platformei de discuții Feed Your Mind a debutat cu succes în 2017 în cadrul festivalului AWAKE, ca o scenă creată special pentru cei curioși, în căutare de conexiuni intelectuale și un mod diferit de a experimenta atmosfera festivalului. Anul acesta, însă, Feed Your Mind s-a extins la o serie de 6 evenimente naționale, care se încheie cu Feed Your Mind Sibiu, care va avea loc pe 4 Iunie, la Centrul Cultural “Ion Besoiu”.

O conferință de jumătate de zi menită să îndeplinească nevoile intelectuale ale participanților

Feed Your Mind – On Tour aduce pe scenă speakeri locali și naționali care vor aborda subiecte precum antreprenoriat, leadership, educație financiară, tehnologie, educație, impact social și despre cum să îți depășești limitele. Evenimentele sunt organizate sub formă de conferințe interactive de jumătate de zi, menite să îți hrănească mintea cu noi informații, să te pună în contact cu speakerii și participanții, să îți ofere un cadru relaxat în care să interacționezi cu cei din jurul tău și să îți inspire atmosfera de la scena Feed Your Mind din cadrul Festivalului AWAKE. Dinamism, conexiune, flux de informații, acestea sunt câteva dintre atributele care descriu conceptul și conținutul.

Evenimentul va începe la ora 16:30 cu înregistrarea participanților, conferința propriu-zisă începând la ora 17:00. Vor vorbi Rareș Helici (Fotograf și Manager al Crispus – The Art of Fire), Ciprian Ciocan (Director Executiv @Sibiu Community Foundation), Sergiu Penciu (Expert Digital & Profesor de Educație Financiară la BCR), Livia Ilie (Prof. Univ. Dr. la Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu), Mihai Leontescu (Antreprenor social), Ioan Bebeșelea (Bucătar și Co-owner al restaurantului Syndicat Gourmet). Detalii disponibile pe website-ul feedyourmind.ro și pe pagina de Facebook.

Înscriere gratuită la oricare dintre evenimente

Evenimentele Feed Your Mind sunt deschise publicului larg și nu se percepe taxă de înscriere. Prin completarea formularului de pe website îți rezervi locul la unul dintre evenimentele din orașul tău.

Despre Feed Your Mind:

Feed Your Mind este o platformă de discuții galvanizatoare de idei și soluții pentru comunități și cu ajutorul acestora. Inițiată în 2017, reprezintă una din scenele de impact ale festivalului AWAKE, adunând anual sute de participanți doritori să își hrănească mintea cu informații, idei noi și să interacționeze direct cu unii dintre artiștii de pe scena AWAKE. O combinație între discursuri libere, workshop-uri, panel-uri și divertisment, Feed Your Mind este o scenă fundamentală a festivalului care își dorește să formeze o comunitate inspirată, ancorată în realitate și pregătită să schimbe în bine comunitatea.

Comentariile sunt închise.