“ȘuHa Bike” – Concurs de ciclism pentru copiii din Hamba și Șura Mare

Asociația împreună pentru Șura Mare organizează în data de 17 octombrie în localitatea Hamba, prima ediție a concursului de biciclete “ȘuHa Bike”, unde pot participa copiii din Șura Mare și Hamba.

Concursul se va dețfasura pe mai multe categorii de vârstă. Ziua va începe cu verificarea prealabila a bicicletelor și se va încheia cu premierea participanților.

“Ne dorim o buna desfășurare a activității, însă nu putem neglija faptul ca suntem în conviețuire cu Corona virus, astfel, concursul se va desfășoare cu respectarea tuturor condițiilor de siguranță pentru toți participanții. Regulile de participare vor fi anunțate în momentul înscrieri, dar vor exista și alte informări periodice în funcție de evoluția numărului cazurilor de covid la nivel local și județean. Înscrierile pot fi făcute începând cu data 20 septembrie până în data 10 octombrie 2021. Condițiile de participare: bicicleta cu frână funcțională și echipament de protecție (casca).”, transmit organizatorii.

Vrei să devii voluntar?
Ești o persoana cu gândire logica, bine organizata și dornica să vi în sprijinul celorlalți? Te așteptam alături de noi, oferindu-ți oportunitatea de a face voluntariat, în cadrul organizației noastre. Avem nevoie de voluntari în departamentul logistica și organizare a concursului.
Vino sa faci parte dintr-o echipa plina de inițiative în folosul celor mulți.
Relații la telefon:
0787881720
0744850649, mai transmit organizatorii.

Comentariile sunt închise.