Suporterul Mihai Olescu, răsplătit cu un tricou personalizat de către jucătorii CSC 1599 Șelimbăr

Mihai Olescu este unul dintre cei mai înflăcărați suporteri ai echipei CSC 1599 Șelimbăr, fiindu-le alături de fiecare dată când joacă pe terenul închiriat din Avrig. Avrigeanul și-a transformat plafonul microbuzului personal în tribună mobilă, știri pe acest subiect puteți citi aici. Recent, acesta a fost răsplătit de clubul șelimbărean de fotbal cu un tricou personalizat pe care este inscripționat numele și numarul 12 (al 12-lea jucător = suporterii)

Suporterul Mihai Olescu, răsplătit cu un tricou personalizat de către jucătorii CSC 1599 Șelimbăr

Tricoul personalizat i-a fost dăruit suporterului din Săcădate de către căpitanul echipei CSC 1599 Șelimbăr, Daniel Tătar.

„Nici nu știu cum să încep, ce să spun….am fost foarte fericit să primesc un tricou personalizat cu numele și numarul 12 (al 12-lea jucător = suporterii). Vreau să mulțumesc din suflet familiei CSC 1599 Selimbar, tuturor celor de la această frumoasă echipă (antrenori, jucători, conducători, finanțatori….TUTUROR celor implicați la echipă) pentru minunatul cadou primit în dar de la căpitanul nostru, Tatar Daniel. Sunt fericit să vin la meciurile voastre să văd jocuri de fotbal minunate….VOI FI ALĂTURI DE VOI FIZIC, ORI DE CÂTE ORI VOI PUTEA, IAR CU SUFLETUL TOT TIMPUL
BĂIEȚI, VĂ MULȚUMESC DIN SUFLET
HAI ȘELIMBĂR”, este postarea pe profilul suporterului Mihai Olescu.

Comentariile sunt închise.