Tânără studentă dispărută de la Facultatea de Inginerie din cadrul Universității „Lucian Blaga”

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu caută o tânără în vârstă de 20 de ani, din județul Dolj, care a plecat voluntar din sediul Facultății de Inginerie din cadrul Universității „Lucian Blaga” din municipiul Sibiu, jud. Sibiu, fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea persoanei în cauză sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

 La data de 04 iunie 2019, o femeie  a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, la aceeași dată, fiica sa,  UDREA LUMINIȚA ELENA, în vârstă de 20 de ani, a plecat din sediul Facultății de Inginerie din cadrul Universității „Lucian Blaga”, din municipiul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente : înălţime 1,75 m, greutate 50 kg, păr blond, fir drept, lungime medie, faţă ovală, ten alb, constitutie atletică.

Nu prezintă semne particulare.

Obiecte vestimentare: Sacou din stofă de culoare verde, cămașă cu dungi albe, pantaloni blue-jeans de culoare albastră, pantofi de culoare neagră și un rucsac de culoare albastră.

 

 

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112.

 

Comentariile sunt închise.